سید محمدعلی کاشف الحسینی بعد از پایان تحصیلات و به مناسبت عمامه گذاری به همراه چندتن از طلبه‌ها نزد امام مشرف شد و عمامه گذاری‌اش را امام انجام داد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سال‌های قبل از پیروزی انقلاب اسلامی برای «سید محمدعلی کاشف الحسینی» روز‌های پر التهاب و پر شور توأم با اتفاقات و ماجرا‌هایی خاص بود. جوان مشهدی آن روز‌ها ۱۹ سال سن بیشتر نداشت، اما پر از جوش و خروش انقلابی بود. روحیه حق‌جویی و حق‌طلبی کار دستش داده بود و او را به خاطر فعالیت‌های ضد حکومت پهلوی تا زندان‌های ساواک کشانده بود.

مردم شهر مشهد نیز همچون شهر‌های دیگر کشور به صحنه آمده بودند و تظاهرات‌های پی در پی علیه نظام شاهنشاهی در این شهر برگزار می‌شد. نکته مهم این تظاهرات‌ها حضور حضرت آیت الله خامنه‌ای در جمع مردم تظاهرکنندگان مشهدی بود.

نشان ماندگار امام (ره) به این جانباز چه بود + عکس

روز‌های منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی محمدعلی هم مثل دیگر مردم مشهد به خیابان می‌آمد. روز دهم دی ماه سال ۵۷ او خودش را به کانون تجمعات در چهارراه لشکر رساند، آنروز پس از سخنرانی آیت الله خامنه‌ای نیرو‌های ارتش به همراه نفربر در دل جمعیت پیشروی کردند.

مردم به اطراف پراکنده ‎شدند و صدای شلیک و گلوله فضای چهارراه را پر کرد و مردم مجروح و شهید بر زمین افتادند. درگیری‌ها تا شب ادامه پیدا کرد و در این میان محمدعلی جوان نیز به شدت زخمی شد.

ماجرا از این قرار بود که گلوله‌ای به نزدیکی قلب او اصابت کرده و قطع نخاعش کرده بود، مردم محمدعلی مجروح را به بیمارستان رساندند، دکتر‌ها پس از اینکه فهمیدند جوان قطع نخاع شده، تلاش کردند گلوله را از بدن او بیرون بکشند، اما گلوله پیدا نشد.

در بین شهدای بی‌شمار آن روز که سردخانه بیمارستان را پر از جنازه و تخت‌ها را مملو از مجروح کرده بود، سرنوشتی که برای محمدعلی رقم خورد، مجروحیت و ۴۰ سال ویلچرنشینی بود.

بعد از مجروحیت درسش را رها نکرد، علاقه‌اش به دروس دینی او را به حوزه علمیه کشاند. آن زمان دیگر انقلاب به پیروزی رسیده بود و امام خمینی سکاندار انقلاب بود. بعد از پایان تحصیلات و به مناسبت عمامه گذاری به همراه چندتن از طلبه‌ها نزد امام مشرف شد و عمامه گذاری‌اش را امام انجام داد.

نشان ماندگار امام (ره) به این جانباز چه بود + عکس

محمدعلی با جانبازی ۷۰ درصد مدتی در روابط عمومی فرمانداری مشهد مشغول به کار شد و پس از بازنشستگی با انتخاب مردم به عنوان نماینده در دوره دوم شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شد. او همچنین با هدف پیگیری مشکلات و امور مربوط به جانبازان قطع نخاع وارد گروه پیگیری جانبازان قطع نخاع مشهد شد. سال‌های ۶۲، ۶۳ و ۶۴ به عنوان معاون فرهنگی رئیس بنیاد شهید استان خراسان فعالیت کرد و همچنین چندین سال بازرس استاندار در مشهد بود. کاشف الحسینی پس از اخذ مدرک لیسانس در رشته ادبیات عرب، کارشناسی ارشد خود را رشته الهیات اخذ کرد.

کاشف الحسینی سرانجام روز دوشنبه ششم مرداد در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد به همرزمان شهیدش پیوست. پیکر او امروز در این شهر تشییع و در گلزار شهدای بهشت رضا (ع) به خاک سپرده شد.

منبع: دفاع پرس

انتهای پیام/

ماجرای عمامه گذاری جانباز قطع نخاعی دوران انقلاب به دست امام (ره)

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
خدارحمتش کند