به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، دشتی رییس دانشکده کشاورزی تبریز گفت: این واحد ظرفیت دریافت یک هزار تن شیر افتتاح واحد فراوری شیر دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریزدر ساعت را دارد و محصولاتی نظیر شیر، ماست، دوغ، پنیر، کره و خامه تولید میکند.
وی با بیان اینکه مبنای تولید در این واحد، تولید محصول سالم و با کیفیت است گفت: این واحد مجهز به آخرین تجهیزات روز دنیاست و با هزینهای بالغ بر ۵ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.
وی گفت: محصولات این واحد در وهله اول نیاز ۲۴ هزار دانشجو، استادان و کارکنان دانشگاه تبریز را رفع خواهد کرد.
انتهای پیام/ش