به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهیگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بهمن نامور مطلق سرپرست دانشگاه هنرهای ایرانی اسلامی استاد فرشچیان در مراسم روز باز دانشگاه هنرهای ایرانی اسلامی که صبح امروز در ساختمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه برخی از رشتههای دانشگاه استاد فرشچیان وارد دفترچه انتخاب رشته کنکور شده و از ابتدای مهر امسال میتوانیم دانشجو بگیریم؛ این دانشگاه با طرح فرهنگستان هنر و تحت نظر دانشگاه آزاد آغاز به کار کرده است.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه سعی کرده رشتههای مورد نظر را شناسایی کند، گفت: احساس میشود هنر اسلامی در خطر انقراض است و فرهنگستان هنر پیشنهاد اجرا و تاسیس دانشگاه فرشچیان و هنرهای اسلامی را ارائه داد.
نامور مطلق افزود: فلسفه وجودی دانشگاه استاد فرشچیان تربیت استادان برای خلق آثار هویتی و افزودن رشتههای هنری است . بر همین اساس رشتههایی در این دانشگاه تعریف کردهیم؛ راه اندازی رشتههای هنری کاری ملی است و خوشبختانه تاکنون خوب پیش رفته.
بیشتر بخوانید: دانشگاه استاد فرشچیان به دنبال تغییر تصویر هنر در کشور است
سرپرست دانشگاه هنرهای ایرانی اسلامی با بیان اینکه خوشبختانه این دانشگاه زیر نظر استاد فرشچیان است اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم به اهداف خود برسیم باید رشتههای تازهای بنویسیم و از جمله آنها رشته خوشنویسی است؛ نگارگری، صنایع چوبی و سفال از جمله رشتههای کنونی دانشگاه است و طراحی فرش هم به این دفترچه اضافه خواهد شد؛ ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو در این رشتهها ثبت نام کردند و میتوانند عضو این دانشگاه شوند.
وی تصریح کرد: افراد نخبه میتوانند بدون کنکور وارد این دانشگاه شوند؛ امکان جا به جایی دانشجویان تصحیح شده است و به درستی پیش میرود؛ شاید بتوانیم در این سه رشته ۶۰ دانشجو عضو کنیم و به هدف کیفی خود برسیم؛ میخواهیم با شیوه استاد شاگردی دانشگاه را پیش ببریم تا هنرمندان با سیاست خود بتوانند شاگردان را تربیت کنند.
نامور مطلق افزود: یکی دیگر از امتیازات دانشگاه کاربردی بودن دورهها است و تا حد امکان سعی داریم درسها را نظری پیش ببریم، اما در کنار آن تاکید داریم هنرمند تحویل جامعه دهیم و کاربردی پیش برویم؛ بحث بعدی طراحی و خلاقیت است و این دانشگاه سعی میکند هنرها را به روز رسانی کند.
سرپرست دانشگاه هنرهای ایرانی اسلامی با اشاره به بورسیه برای استعداد خوب بورسیه تحصیلی بگیریم و افراد بتوانند از این موقعیت استفاده کنند؛ فقط نباید به حوزه آموزش بسنده کرد و باید پژوهش و نمایش را کنار هم داشته باشیم؛ برگزاری دوره تکمیلی خواهیم داشت و امیدواریم دانشجویان بتوانند تدریس هم داشته باشند.
نامور مطلق گفت: افراد باید کارشناسی مرتبط با هنر داشته باشند تا بتوانند در مقطع ارشد این دانشگاه شرکت کنند این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد فقط پذیرش دارد.
سرپرست دانشگاه هنرهای ایرانی اسلامی افزود: شهریه مطابق نظر دانشگاه آزاد است و تفاوتی وجود ندارد؛ این افراد می توانند از صندوق رفاه دانشجویان وام بگیرند و روال دانشگاههای دیگر را پیش رو دارد، کلاسهای این دانشگاه از سال تحصیلی جدید آغاز خواهد شد.
در ادامه مراسم آقا میری یکی از اساتید این دانشگاه اظهار کرد: دانشگاههایی که رشته نقاشی دارند ضعیف هستند و برای گم کردن این مسئله به سراغ انحرافات میروند؛ ایران سنبل مرکزیت اقلیت ملی است.
علی رجبی یکی دیگر از اساتید این دانشگاه گفت: دنیا مارا به چند هنر می شناسد یکی از این هنرها ادبیات است؛ مقام شاگردی از مقام استادی بالاتر است.
وی ادامه داد: دانشجویان در این دانشگاه حمایت میشوند و امکانات اگر به دانشجو داده شود یک شاهکار است.
انتهای پیام/