معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تجاری سازی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای گامی موثر به سمت اشتغال است و مسئولان باید بیش از گذشته به این مساله توجه خاصی داشته باشند.

تجاری سازی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای گامی موثر به سمت اشتغال استبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  علی زینی وند معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان در مراسم افتتاح کارگاه تولید مهارت آموزان آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای سنگ جواهر اظهار داشت: ظرفیت‌های بالای سیستان و بلوچستان به لحاظ نیروی انسانی، تنوع و زیبایی‌های آن در ابعاد فرهنگی و اجتماعی، دسترسی به مرز و دریا و سایر مزیت‌های استان تحت یک نگاه خشن، امنیتی و غیر واقعی قرار گرفته که باید این پوسته غیر واقعی را کنار زد.

او گفت: این پوسته نامناسب فضای سیستان و بلوچستان را پوشانده و فضا‌های فرهنگی نیز به جای اینکه این پوسته را از چهره استان بزدایند آن را تقویت می‌کنند و در چنین فضایی گفتمان توسعه و توجه به مسائل اشتغال و رفاه کمرنگ شده است.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه پایه‌های اشتغال کشور حول مهارت آموزی میچرخد، افزود: با توجه به رویکرد دولت در مقوله مهارت آموزی تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی باید در این راستا گام بردارند.

لو بیان کرد: گفتمان و روحیه مدیران استان گفتمان توسعه رفاه و اشتغال نیست و رویکرد مدیران نیز تحت تاثیر فضای نامطلوب قرار گرفته است.

زینی وند با بیان اینکه مدیران باید در رفتار و عملکردشان مزیت‌های سیستان و بلوچستان را برجسته کنند، گفت: ظرفیت‌های بالای نیروی انسانی استان یکی از مزیت‌های آن بشمار می‌رود که باید با حرفه آموزی این ظرفیت و استعداد توانمند شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان اظهار داشت: این بازارچه با هدف مهارت آموزی، تولید و فروش تضمینی محصول توسط این اداره کل در پاساژ برادران زاهدان راه اندازی شده است.

خداداد اولیایی گفت: با راه اندازی بازارچه اشتغال که چرخه آموزش، تولید و فروش را کامل می‌کند، برای ۲۰ نفر اشتغالزایی در حرفه سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی ایجاد شده است.

او افزود: عمده فعالیت‌های کارگاه در راس آموزش‌های مهارتی و تولید و فروش تضمینی است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان بیان کرد: این کارگاه با سرمایه گذاری کارآفرین خلاق راه اندازی شده که توانسته از ظرفیت و پتانسیل معادن استان استفاده و اشتغالزایی کند.

او خاطرنشان کرد: این طرح تجارت مهارت آموزی است که گام اول آن در زاهدان و سپس در شهرستان هامون برداشته شده و پیش بینی می‌شود به زودی این بازارچه که در سه طبقه آموزش، تولید و فروش راه اندازی شده برای بالغ بر ۱۰۰ نفر اشتغال ایجاد کند.

انتهای پیام/ع

پایه‌های اشتغال کشور حول مهارت آموزی میچرخد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار