مجری طرح چغندرقند گفت: در سال زراعی جاری، چغندرقند پاییزه در سطح ۱۵ هزار هکتار کشت شده و پیش‌بینی می‌شود از این میزان سطح زیرکشت، ۹۰ هزار تن شکر استحصال شود.

تولید ۹۰ هزار تن شکر با توسعه کشت پاییزه چغندرقند

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛ علیرضا یزدانی مجری طرح چغندرقند وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سطح زیر کشت پاییزه چغندرقند در سال زراعی ۹۳-۹۲ در حدود ۲ هزار هکتار بوده است، گفت: در سال زراعی جاری، سطح زیر کشت پاییزه چغندرقند به ۱۵ هزار هکتار رسیده است.

وی با اشاره به اینکه برداشت چغندرقند پاییزه از اردیبهشت‌ماه آغازشده است، اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود از این میزان سطح زیرکشت، ۹۰ هزار تن شکر استحصال شود.

مجری طرح چغندرقند افزود: در حال حاضر کشت پاییزه چغندرقند در استان‌های خوزستان، فارس، کرمانشاه، اصفهان، ایلام، دشت مغان استان اردبیل، خراسان رضوی، گلستان و کهگیلویه و بویراحمد انجام می‌شود.

یزدانی بابیان اینکه غالب الگوی کشت چغندرقند در کشور، کشت بهاره است، بیان کرد: در کشت بهاره عملیات کاشت از اواخر اسفندماه آغاز و برداشت آن از اواسط شهریورماه آغاز می‌شود؛ طول دوره زندگی گیاه در بهار و تابستان قرار دارد و به همین دلیل تقاضا برای آب بسیار بالا است به دلیل تجربه موفق سال‌های گذشته در کشت پاییزه چغندرقند در استان خوزستان، مجدداً الگوی کشت پاییزه احیاء و علاوه بر استان خوزستان در ۱۰ استان دیگر کشور که دارای زمستان‌های معتدل توسعه‌یافته است.

انتهای پیام/ د

تولید چغندر قند در استان ایلام

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.