به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیرامون نقش جوانان در اجرای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، اظهار داشت: هدف راهبردی مقام معظم رهبری در ابلاغ این بیانیه شکلگیری یک حرکت عمومی و انجام یک اتفاق موثر در کشور و آن برداشتن گام دوم انقلاب است.
او با بیان اینکه ملت ایران با شکل دادن انقلاب با رهبری امام خمینی (ره) و ساقط کردن نظام طاغوتی به استقلال و آزادی دست یافتند، گفت: ملت ایران گامی بلند و یک مسیر ۴۰ ساله را طی کرد و دستاوردهای ارزشمندی را نیز در طی این سالها به دست آورد، ولی، چون این حرکت چشم اندازی بزرگ یعنی تحقق تمدن اسلامی دارد ما باید در راستای گام اول، گام دوم انقلاب را نیز برداریم و شرایط را برای رسیدن به چشم انداز خود فراهم کنیم.
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: با توجه به جابهجایی نسلی و آمدن نسل جوان در صحنه، مقام معظم رهبری خواستند با این بیانیه نسل جوان را آماده کنند تا مانند نسل گذشته که اصل انقلاب را با آن همه عظمت پدید آوردند بتواند با گام دوم این راه باقیمانده را طی کند.
او با بیان اینکه این یعنی این بیانیه صرفاً برای مباحث نظری، صحبت و سخنرانیها نیست بلکه تمام این سخنرانیها و گفتمانها مقدمهای برای آن حرکت عملی و تحقق چشم انداز مدنظر است که باید شکل بگیرد، گفت: برای شکل گیری این حرکت نسل جوان باید به چهار نکته کلیدی که مقام معظم رهبری مدنظر دارند توجه کنند.
جوانی با بیان اینکه نخستین نکته توجه به عظمت انقلاب اسلامی است و این یعنی نسل جوان ما برای حرکت در راستای گام دوم انقلاب باید عظمت انقلاب اسلامی را درک کند، گفت: نسل گذشته وقتی امام (ره) فرمود «انقلاب ما معجزه قرن است» متوجه شد، اما امروز در فضای جنگ نرم که دشمن سعی میکند نظام گذشته را تطهیر و یک نظام فاسد و مستبد را بزک کند نسل جوان ما اگر واقعیتها را متوجه نباشد نمیتواند ارزش انقلاب اسلامی را درک کند.
او با بیان اینکه نکته دوم عظمت این راه طی شده است، گفت: دشمن به دنبال القای این نکته است که این ۴۰ سال انقلاب دستاوردی نداشته است درحالی که واقعیت چیز دیگری است و با وجود اینکه در بعضی جاها کاستی داشتیم و دستاوردهایمان درخور انقلاب نبود، اما در خیلی جاها شگفتی آفریدیم.
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: دشمن در تصویرسازیهای غلط به دنبال القای یأس و ناامیدی است و با برجسته کردن سیاههها و نقاط ضعف روی واقعیتها سرپوش میگذارد و نسل جوان برای اینکه بتواند در امتداد نسل گذشته حرکت کند باید امید داشته باشد.
جوانی ادامه داد: این امید موقعی پدید خواهد آمد که جوان با تأمل بر گذشته ببیند ما در ۴۰ سال قبل در چه نقطهای قرار داشته و در این سالها در حوزههای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی چه پیشرفتهایی داشتیم، بعد با خود میگوید من نیز میتوانم ادامه این راه را طی کنم.
او با بیان اینکه نکته سوم عظمت چشمانداز مدنظر است، خاطرنشان کرد: اگر ما بخواهیم یک حرکت عمومی را شکل دهیم باید به عظمت و ارزش نقطهای که قرار است به آن برسیم پی ببریم، در حالت کلی جوانان باید درک کنند اگر ملت ایران موفق به تمدن سازی اسلامی شود و در تولید علم و دانش سرآمد باشد چه افتخاری نصیب کشور و ملت خواهد شد.
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه نکته چهارم شکل گیری باور و یقین قابل طی بودن این مسیر برای مردم است، گفت: دشمن با سیاهنمایی و برجسته کردن نقاط ضعف به دنبال القای فرهنگ "نمیتوانیم" و "نمیشود" در بین مردم به ویژه جوانان است، در این راه مانع گذاری و سنگاندازیهای متعددی انجام داده و میدهد و جوانان باید به یقین برسند که این راه باقیمانده طی شدنی است.
او ادامه داد: متأسفانه برخی در داخل نیز به دنبال تبعیت از سیاستهای دشمن هستند و سعی میکنند این یأس و نا امیدی را در بین مردم توسعه بدهند در صورتیکه مقام معظم رهبری میفرمایند با استفاده از ظرفیتهای موجود قطعاً ما میتوانیم به اهداف والای خود دست یابیم.
جوانی با بیان اینکه نخست و مهمترین ظرفیت موجود در کشور نسل جوان ما هستند، گفت: این یعنی نسل جوان باید خودشان را باور کنند تا حرکت به سوی چشمانداز مدنظر آغاز شود چراکه امروز دشمن در مقابل ما سست بنیان شده است و دیگر نمیتواند مقاومت کند.
او با بیان اینکه مقام معظم رهبری پس از بیان این چهار نکته در زمینه لزوم حرکت در گام دوم انقلاب اسلامی ۷ توصیه ارائه میکنند که هرکدام سرفصلی مفصل است، خاطرنشان کرد: به طور مثال در بحث علم و پژوهش میفرمایند «اساساً این آشکارترین نماد عزت و اقتدار است و دانایی روی دیگرش توانایی است و ما اگر بخواهیم به سوی چشمانداز مدنظرمان حرکت کنیم باید دانایی محوری را اساس کار کشورمان قرار دهیم».
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: این یعنی باید به دانشگاهها، مدارس، کانونهای پژوهشی و پارکهای علمی توجه ویژهای شود چراکه پژوهشمحوری و ارتباط پژوهش با مسائل جامعه در حوزههای مختلف بسیار مهم است.
او ادامه داد: اگر قرار است ما در بحث پیشرفت وابستگیها را قطع کنیم باید بررسی کنیم کجا وابستگی داریم؟ چرا وابستگی داریم؟ چرا صنعت خودرو و هواپیماسازی ما وابستگی دارد؟ و در هرکدام چگونه میتوان با دانش و پژوهش این مسئله را حل و وابستگی را قطع کرد.
جوانی با بیان اینکه تاریخ اثبات کرده است حوزههایی که در بحث دانش و پژوهش ورود داشتهاند وابستگی آنها قطع و پیشرفتهای قابل ملاحظهای پیدا کردهاند، گفت: به عنوان مثال وقتی جنگ بر ما تحمیل شد به این باور رسیدیم که در زمینه دفاعی باید خود اتکا باشیم و توانمندیهای دفاعی تولید کنیم و امروز در مرحلهای قرار گرفتهایم که علاوه بر اقتدار موشکی بالای خود صادر کننده صنایع دفاعی نیز هستیم.
انتهای پیام/م