بابائی گفت: ۵۰۰ نفر از دادرسان دختر هلال احمر در هفدهمین دوره المپیاد آماده، به رقابت می‌پردازند.

رقابت ۵۰۰ دادرس دختر هلال احمر در هفدهمین المپیاد آمادهبه گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید بابائی معاون پیش‌دبستانی و دانش‌آموزی سازمان جوانان هلال‌احمر اظهار کرد: در پی برگزاری هفدهمین مرحله طرح ملی دادرس در ۸ هزار مدرسه برای بیش از ۳۰۰ هزار دانش آموز پایه هشتم و برگزاری مرحله شهرستانی و استانی هفدهمین دوره المپیاد آماده (المپیاد مهارت‌های امدادی دادرسان هلال احمر) در سراسر کشور، مرحله کشوری این دوره در بخش دختران و در بخش‌های پناه گیری و خروج ایمن، حمل مصدوم، حمایت حیاتی پایه (BLS)، کنترل خونریزی، پانسمان و بانداژ، شکستگی و آتل بندی، احیاء قلبی و ریوی (CPR) و اسکان اضطراری (چادر زنی) و اطفاء حریق به میزبانی جمعیت هلال احمر استان مازندران در اردوگاه شهید باهنر تهران و در چهار گروه انسانیت، بشردوستی، جوانمردی و دانش در حال برگزاری است.

او بیان کرد: طرح ملی دادرس یا مهارت آموزی دانش آموزان در روز‌های سخت، ۷ سال است که به صورت مستمر برگزار می‌شود.

معاون پیش‌دبستانی و دانش‌آموزی سازمان جوانان هلال‌احمر افزود: هدف از برگزاری این دوره‌های آموزشی، آمادگی دانش آموزان در هنگام مواجهه با خطر و حفاظت از جان خود و توانایی نجات جان همکلاسی‌ها و خانواده هایشان است.

بابائی مطرح کرد: اجرای طرح دادرس از ۷ سال قبل آغاز شد و امروز در حالی هفدهمین دوره المپیاد آماده در بخش دختران در حال برگزاری است که بیش از ۲ میلیون دانش آموز مهارت‌های امدادی و کمک‌های اولیه را فرا گرفته اند.

او افزود: بیش از ۳۰۰ هزار دانش آموزش تنها در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ آموزش دیدند و بیش از ۱۶ هزار تیم ۱۴ نفره آماده در مدارس کشور تشکیل شد. این ۱۶ هزار تیم در رقابت‌های درون مدرسه، شهر و شهرستان و استان رقابت کردند تا اینکه ۳۱ تیم در هر بخش پسران و دختران به مرحله کشوری رسید. این ۳۱ تیم نماینده ۱۶ هزار تیمی هستند که در ابتدا تشکیل شد. در کنار این دانش آموزان سالانه حدود یک هزار مربی جوان هم به این افراد آموزش می‌دهند.

معاون پیش‌دبستانی و دانش‌آموزی سازمان جوانان هلال‌احمر تصریح کرد: دادرس، تنها طرح دانش آموزی نیست؛ بلکه طرحی است که میان کانون‌های مختلف سازمان جوانان حلقه‌هایی را ایجاد می‌کند. ۴۰ داور این مسابقات از میان بیش از ۳۰۰ داور کشوری انتخاب شده اند که ۴۰ داور نیز داوری بخش دختران را بر عهده دارند.

او گفت: در اجرا و برگزاری مرحله کشوری هفدهمین المپیاد آماده در بخش دختران، شرکت کنندگان در آزمون‌های داخلی، آزمون‌های جمعی، برنامه‌های تفریحی خارج از اردوگاه و مسابقات فرهنگی و ورزشی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.