به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛ راضی ناصری فر، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: تعداد موارد انسانی ابتلا به تب مالت از ابتدای سالجاری تاکنون در استان ایلام ۲۸ مورد است که این تعداد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
وی افزود: تعداد مبتلایان به تب مالت در استان از سال ۹۳ تا ۹۷ به ترتیب ۱۵۳، ۱۳۹، ۱۰۹،۱۲۹ و ۹۴ نفر بوده و بیشترین بیماران مربوط به شهرستان چرداول است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام بیان کرد: آموزش زنان روستایی و جامعه عشایری یکی از مهمترین برنامههای مرکز بهداشت استان برای پیشگیری و کاهش ابتلا به بیماری تب مالت است.
ناصری فر اضافه کرد: مصرف کنندگان شیر محلی باید این فرآورده دامی را به مدت پنج دقیقه بعد از اینکه شیر به نقطه جوش رسید، بجوشانند و سپس استفاده کنند.
وی یادآور شد: بیماری تب مالت یا بروسلوز یکی از مهمترین بیماریهای مشترک بین انسان و دام محسوب میشود؛ باکتری بروسلا که مسبب این بیماری است، طیف وسیعی از پستانداران را مبتلا میسازد.
انتهای پیام/ د