یزدان کاظمی گفت: مخاطب ما نوجوان صرف نیست و در تقسیم‌بندی مخاطبین «محرمانه»، نوجوانان و خانواده‌ها قرار دارند.

یزدان کاظمی بازیگر، در گفت و گو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، پیرامون  نقش جمال و  قصه‌های پسرانه «محرمانه» گفت: جمال شخصیتی است که پسر رستوان‌دار شهر «محرمانه» است؛ او قصه بچه‌های مدرسه را از داخل این رستوران تعریف می‌کند. چون رستوران روبروی مدرسه‌شان است. فضای سریال محرمانه به صورت یک فضای استودیویی و شهری طراحی شده و آدم‌های این شهر ویژگی‌های خودشان را دارند و تمامی دانش‌آموزانی که می‌بینید، دچار معضل و بیماری هستند. شخصیت جمال از این مشکلات و بیماری و معضلات رنج نمی‌برد. او یک شخصیت مثبت‌تر است و شروع به تعریف از این دانش‌آموزان می‌کند و سعی شده که زاویه دیدمان نوجوانه باشد تا زاویه دید یک دانای کل!

ا

وی درباره شروع فعالیت خود در عرصه هنر بیان کرد: من از سال ۸۸ در مشهد تئاتر کار می‌کنم. با تئاتر کودک و نوجوان شروع کردم و جایزه‌های متعددی در بخش بازیگری نوجوان دریافت کردم. در گروه ققنوس انجمن هنر‌های نمایشی جزو گروه‌های ثبت شده نوجوان به صورت تخصصی و در تهران ادبیات نمایشی دانشکده هنر و معماری درس خواندم. اولین تجربه تصویری من در «محرمانه» شکل گرفت و البته به غیر از بازیگری، در گروه کارگردانی و برنامه‌ریزی هم فعالیت کردم.

کاظمی با اشاره به اینکه جمال آرام آرام متفاوت شد، تصریح کرد: شخصیت جمال آرام آرام کامل و پخته‌تر شد و از قسمت‌های ۲۰ به مرز متفاوت بودن رسید. تازه آن موقع شاید مخاطب به این نتیجه برسد که خود جمال هم مشکلات و معضلاتی دارد. بالاخره جمال در خانه‌ای است که مادرش چند سالی فوت کرده است. من دوست دارم در تلویزیون کار کنم و به نظرمن ژانر نوجوان، قالب درستی برای سریال‌سازی است که اگر بتوانیم با برنامه و فکر کار کنیم، ژانر تأثیرگذاری در سریال‌سازی تلویزیون به شمار می‌رود.

کاظمی با اشاره به اینکه مخاطبِ «محرمانه» صرفاً نوجوانان نیستند، توضیح داد: مخاطب ما نوجوان صرف نیست. در تقسیم‌بندی مخاطبان«محرمانه»، نوجوانان و خانواده‌ها قرار دارند. قصه‌های محرمانه مختص مادر‌ا و پدر‌های نوجوانانی است که این معضلات را دارند.

ا

وی پیرامون  تفاوت‌های سریال «محرمانه» با موارد مشابه خود تأکید کرد: ما در محرمانه دنیای بدون مرز را می‌بینیم که دیوار کشی ندارد. این دنیای بدون مرز نکته مهمی است که در «محرمانه» اتفاق افتاد. این دنیای بدون مرز مفهوم با ارزشی است که در «محرمانه» به آن پرداخته می‌شود. «محرمانه» به نظرمن برای معضلات نوجوانان نسخه مستقیم نمی‌پیچد و این کار را به خود مخاطب واگذار کرده تا بیندیشد و بهترین مسیر را انتخاب کند. نوجوانی که مخاطبِ پیگیر «محرمانه» باشد خودش را پیدا می‌کند. ما نمی‌توانیم در قالب ۳۰ دقیقه، هم آسیب‌شناسی کنیم و هم راهکار ارائه دهیم.

ا

کاظمی در پاسخ به این سوال که چرا کمتر آثار نوجوانانه ساخته می‌شود، خاطرنشان کرد: بخشی از این موضوع به بچه‌های هنر برمی‌گردد که فضای آثار نوجوانانه و کودکانه را کمتر حرفه‌ای می‌دانند. اما شاید به یادشان نیاید که ما آدم‌های بزرگی در تاریخ سینما داشتیم که با کار نوجوان دنیای حرفه ای شان را شروع کردند. یک مقدار مشکل از هنرمندان است که سراغ این سوژه‌ها نمی‌روند. اگر ریشه‌ای به ماجرا نگاه کنیم تأثیرگذاری یک اثر هنری بر روی مخاطب نوجوان، ده برابر مخاطبین دیگر است.

گفتنی است؛  فصل دوم مجموعه تلویزیونی «محرمانه» به کارگردانی مسلم تهرانی و تهیه‌کنندگی عطا پناهی هفته آینده از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.حسین رفیعی، افشین سنگ چاپ، مهدی ابراهیمی، احمدرضا اسعدی، مسعود رهنما، ساناز سماواتی، فاطمه هاشمی، سوسن مقصودلو، جواد خواجوی، یزدان کاظمی، سحر شفیعی و ... از جمله بازیگران این سریال هستند.

انتهای پیام/

بازیگر محرمانه از ویژگی های آن گفت

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار