![تراموا به خیابانهای تهران رسید + فیلم](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339179_193.jpg)
میرزایی، مدیر عامل موسسه خیریه بنیان ازدواج در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ با اشاره به ارسال کاروان جهیزیه از قزوین به استان لرستان گفت: ششمین کاروان حامل ۴۰ فقره لوازم خانگی برای ۴۰ زوج است که با کمک مردم و همت موسسه خیریه بنیان ازدواج و ستاد مردمی کمک به سیل زدگان تهیه شده است.
میرزایی اضافه کرد: ۴۰ یخچال، ۴۰ اجاق گاز، ۴۰ تخته فرش، ۴۰ سرویس ارکوپال، ۴۰ دست قابلمه تفلن و ۱۹ جارو برقی از جمله کالاهای اهدایی است.
وی افزود: برای خرید این ۴۰ فقره جهیزیه ۲۲۰ میلیون تومان هزینه شده است.
به گفته مدیر عامل موسسه خیریه بنیان ازدواج: جهزیهها به شهرستان دلفان لرستان ارسال وپیش از این هم ۱۷۳ فقره جهزیه به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به پلدختر ارسال شد.
میرزایی افزود: ظرف سه هفته آینده هم ۷۵ فقره جهیزیه برای هموطنان سیل زده لرستان فرستاده خواهد شد.
انتهای پیام/