به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،قباد محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : بسیاری از مردم به مصرف فرآوردههای گوشتی گرایش دارند، متاسفانه در برخی از محصولات و فرآوردههای گوشتی تقلبات و مشکلاتی مشاهده میشود که مشکلاتی را برای سلامتی مردم ایجاد میکند و نظام سلامت را درگیر مینماید.
وی گفت : اگر کارشناسان نظارت بر مواد غذایی بتوانند تقلبات این مواد را به خوبی بشناسند و به وظایف خود به طور مطلوب عمل کند قطعاً با کاهش این مشکلات مواجه خواهیم بود.
محمدی افزود : عقیده ما براین است که اگر بتوانیم حتی از مصرف محصولات ناسالم توسط ده نفر جلوگیری کنیم کار بسیار بزرگی انجام داده ایم.
احسان صادقی رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و عضو هیأت علمی دانشگاه نیز در خصوص کنترل کیفیت و تقلبات فرآوردههای گوشتی به ارائه مطلب پرداخت .
انتهای پیام/د