به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شهادت نه قصه است و نه افسانه، حقیقتی است که در زندگی واقعی جریان دارد و خیلی از جوانان و نوجوانان آرزویش را دارند؛ آرزوی شهادت در راه معبود و حق که برای رسیدن به این آرزوی بزرگ تلاش میکنند.
جوانان ما به گونهای تربیت شدهاند که هر زمان احساس کنند خاک وطن، کشور و اسلام و انقلاب در خطر است هیچ واهمهای به دل راه نداده و راهی میدان نبرد میشوند و میدانند عاقبت به خیر میشوند، عاقبت به خیری از نوع شهادت که نصیب هر کسی نمیشود.
بسیاری از جوانان وطن برای دفاع از حریم حضرت زینب (س) و برای نبرد با تروریستهای داعش راهی میدان مبارزه شدند و در این راه جان دادند اما اجازه ندادند تکفیریها حتی به مشتی از خاک حرم حضرت زینب (س) تعرض کنند و در نهایت این جوانان و اراده ملت و ایران بود که به پیروزی رسید.
شهدای مدافع حرم که همگی از جوانان جهادگر و پر شور و نشاط این مرز و بوم بودند بیشتر از آنچه تصور کنیم شجاعت و مردانگی به خرج دادند و خود را فدا کردند تا به آرمانها اعتقادات خود جامعه عمل بپوشانند و ایران را سرافراز کنند.
یکی از شهدای مدافع حرم که عنوان نخستین روحانی شهید مدافع حرم اصفهان را دارد شهید احمد قنبری است. نخستین روحانی شهید مدافع حرم اصفهان که در درگیری با تکفیریهای داعشی به شهادت رسید. شهـید مدافع حرم احمد قنبری سال 94 در درگیری با تروریستهای داعش به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهر او پس از 2 سال کشف و دوشنبه اول آبان 96 وارد کشور شد.
شهید روحانی احمد قنبری هنگام نبرد با تروریستهای داعش همراه چند تن از رزمندگان مقاومت «عصائب اهل الحق» عراق در پالایشگاه بیجی به شهادت رسید. با آزادسازی ارتفاعات حمرین در شهرستان الحویجه عراق از دست تروریستهای داعش، پیکر مطهر این شهید کشف و شناسایی شده است.
مراسم تشییع این شهید پس از شناسایی و تشییع در نجف و کربلای معلی به همراه 4 شهید دفاع مقدس تفحص شده در گلستان شهدای اصفهان برگزار شد.
شهید قنبری عاشق روبرو شدن و جهاد علیه داعشیها بود
یکی از همرزمان شهید حمد قنبری در مورد او گفت: تمام داراییاش از مال دنیا یک چمدان قدیمی و چند دست لباس و تعدادی کتاب درسی حوزه بود که با خودش از نجف به سامرا آورده بود.
وی افزود: با جدیت و سماجتی که داشت به جمع بچههای حزب الله عراق پیوست و با اصرار زیاد توانستیم حدود 10 روز او را به عنوان مربی عقیدتی و مترجم زبان عربی در آموزش نظامی در جمع خودمان نگه داریم؛ اما از آنجا که عاشق روبرو شدن و جهاد علیه تکفیریها و داعشیها بود تاب و قرار ماندن نداشت و پس از مدت کوتاهی به جمع رزمندگان در منطقه عملیاتی فلوجه عراق پیوست.
همرزم شهید قنبری اظهار داشت: از آنجا که با تهذیب نفس در مدت 4 سال حضور در حوزه علمیه نجف اشرف خود را آماده پرواز و مستحق پریدن از این قفسه تنگ دنیا کرده بود، در اواسط مهرماه 94 مزدش را گرفت و به جمع شهدای مدافع حرم آل الله پیوست.
علم الهی فقط در حوزه علمیه است
شهید احمد قنبری متولد سال 1365 بود و در سال 1388 و در سن 23 سالگی با تحصیلات دیپلم رشته ریاضی فیزیک وارد حوزه علمیه اصفهان شد و با وجود وقفهای که بین تحصیلات کلاسیک و آغاز دروس حوزه او افتاده بود، در مصاحبه اعلام کرد که جبران مافات خواهم کرد.
شهید حجت الاسلام قنبری در مورد انگیزهاش از ورود به حوزه، در پرونده تحصیلیاش چنین درج شده است: «علم الهی فقط در حوزه علمیه است و بر این باور بود که، راههای زیادی برای کسب مادیات وجود دارد، ولی من هیچ انگیزه مادی ندارم و در عمل هم این صفت خود را ثابت کرد».
اهمیت به نماز اول وقت و خدمت در حوزه علمیه
شهید قنبری به نماز جماعت بسیار اهمیت میداد و همواره میگفت: «روحانیت همه زندگی مردم را در بر دارد و همه به روحانیت احتیاج دارند و لباس روحانیت، لباس مقدسی است» و خود را آماده عرصه خدمت به دین معرفی میکرد و برای آشنایی و خدمت به دین وارد حوزه علمیه شد.
شهید مدافع حرم احمد قنبری 2 سال در حوزه علمیه اصفهان مشغول به تحصیل بود و در این مدت عشق به ائمه اطهار(ع) از یک طرف و روحیه حماسی و جهادی، او را به عتبات عالیات کشاند و در حوزه علمیه نجف مشغول به ادامه تحصیل شد.
شهید قنبری در چند عملیات شرکت کرد و بالاخره در همان محدوده به فیض عظیم شهادت نائل آمد و چون آن زمان منطقه در اختیار داعش بود، امکان تفحص و جستجوی پیکر شهدا وجود نداشت، اما پس از بازپس گیری این مناطق، تفحص صورت گرفت و جنازه این شهید بعد از دو سال به آغوش وطن بازگشت.
پیکر مطهر این شهید روحانی در حرم مطهر مولایمان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و همچنین در حرم حضرت امیرالمومنین(ع) تشییع شد و بعد جنازه به ایران منتقل شد و از طریق آزمایشDNA هویت ایشان شناسایی شد.
مراسم تشییع این شهید پس از شناسایی و تشییع در نجف و کربلای معلی به همراه 4 شهید دفاع مقدس تفحص شده درگلستان شهدای اصفهان برگزار شد و هماکنون مزار این شهید مکانی برای زیارت عاشقان شهادت است.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/