به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان،مراسم تودیع و معارفه مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان امروز با حضور حجت الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در محل سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان برگزار شد.
حجت الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور در این مراسم با بیان اینکه اصل وظیفه سازمان تبلیغات اسلامی عرضه اسلام ناب است بر لزوم بهره گیری از تمام توان و ظرفیتها در تحقق این مورد تأکید کرد.
حجت الاسلام قمی با بیان اینکه دشمن با همه توان وارد عرصه مقابله با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شده است گفت: دشمن با هدف قرار دادن ارزشهای دینی در تلاش است ارزشهای دینی را در جامعه کمرنگ کند..
وی افزود: حمایتهای نماینده، ولی فقیه در استان باعث گستردگی و افزایش ظرفیتهای حوزه تبلیغ دینی و زمینه مناسب را برای نشر معارف اسلام ناب فراهم کرده است.
در پایان این مراسم از خدمات چهار ساله حجت الاسلام صفی یاری قدردانی و حجت الاسلام احمدی به عنوان مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان معرفی شد.
سعید احمدی از نیروهای فعال حوزه فرهنگی استان زنجان و نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان است.
انتهای پیام/ن
مراسم تکریم و معارفه مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان