به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، احسان زرین بخش دبیر کمیسیون شبکه در حاشیه نشست خبری در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه الکامپ در خصوص مشکلات تامین تجهیزات حوزه فناوری و اطلاعات گفت: قانون تایید نمونه تجهیزات فناوری اطلاعات وارد سال دوازدهم خود میشود و کهنه بودن این قانون معضلات زیادی را به وجود آورده و ناخواسته به قاچاق کالا، ورود کالای بدون کیفیت و مشکل سرمایه در گردش دامن زده است.
زرین بخش افزود: این قانون به روز نیست و شفافیتی در آن وجود ندارد. ما پیشنهاد بخش خصوصی را به دولت دادیم و هیچ اتفاقی برای این پیشنهاد نیفتاد و حتی در کمیسیون تنظیم مقررات مطرح نشد.
وی تصریح کرد:سازمان تنظیم مقررات متاسفانه در برابر تامین تجهیزات شبکه در کشور سکوت کرده است. اگر آیتی را از کشور حذف کنیم، گویا با ماشینی در تاریکی بدون چراغ حرکت میکنیم. مشکلات رگولاتوری و قوانین این سازمان، باعث شده که کالاهای آیتی و وارداتش به مشکل بخورد.
بیشتر بخوانید: الکامپ ۹۸ فرصت مناسبی برای استارت آپ ها و ارایه توانمندیهای داخلی
دبیر کمیسیون شبکه ادامه داد: وزارت صمت به بهانه حمایت از تولید داخل، در نظم بازار و فرآیند واردات یک سری کالا اختلال ایجاد میکند. آنها یا تعرفههای کیلویی برای کالاهای این حوزه تعیین میکنند یا حتی در مقاطعی واردات برخی کالاها را ممنوع میکنند.
وی با بیان اینکه هدف وزارت صمت حمایت از محصولات داخلی است اظهار کرد: این شیوه حمایت غلط است. اگر میخواهیم این کار را انجام دهیم باید برای مجموعهای باشد که سهمی از بازار دارد نه یک شرکت تازهکار.
دبیر کمیسیون شبکه افزود: فرآیند ثبت سفارش، وابسته به تصمیم عدهای معدود در یک اتاق در بسته است که نمیدانیم چرا گاه تصمیمات یک ماه طول میکشد و بعد از یک ماه درخواستها بدون دلیل رد میشود.
زرین بخش در پایان گفت: ما نیاز به حمایت داریم چرا که امنیت و ارتقای سیستمهای شرکتهای دولتی و خصوصی به تامین تجهیزات وابسته است و این موضوع روز به روز در حال پیشرفت است.
انتهای پیام/