شهردار منطقه ۲ شهرداری تهران گفت: مدیریت شهری می‌تواند از محل درآمد بوستان‌ها و فضای سبز شهری برای احداث، توسعه و نگهداشت عرصه‌های عمومی استفاده کند.

پایتخت چاره‌ای جز مدیریت خود گردان منطقه‌ای ندارد/ هزینه نگهداری بوستان‌ها باید از همان محل تأمین شودبه گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، رسول کشت پور شهردار منطقه ۲ شهرداری تهران با اشاره به افتتاح ۹ پروژه شهری گفت: پروژه اول مربوط به پروژه MRS (مرکز تخصصی بازیافت پسماند) بود که با یک نگاه مدیریت جدید برای بازیافت به بهره‌برداری رسید تا در کنار جمع‌آوری پسماند و بازیافت آن بتوانیم کار آموزش شهروندان را انجام دهیم.

شهردار منطقه ۲ شهرداری تهران گفت: در کنار آن سامانه‌ای را طراحی کردیم تا کلیه خدمات شهری به صورت مانیتورینگ کنترل شود، زیرا این اقدام موجب کاهش هزینه و زمان ارائه خدمات می‌شود.

کشت پور با اشاره به رونمایی از برنامه دیده‌بان شهری گفت: این برنامه به شکلی خود کنترلی محیط را انجام می‌دهد و شهرداری منطقه با طراحی و بکارگیری آن به نوعی خود را مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

او با اشاره به افتتاح پارک حشرات و خزندگان غول پیکر گفت: پارک حشرات و خزندگان غول پیکر با زمینه علمی، فرهنگی و تفریحی با هزینه‌ای بالغ بر ۷ و نیم میلیون تومان احداث و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

کشت پور با اشاره به افتتاح پروژه دوچرخه‌های اشتراکی در منطقه ستارخان تصریح کرد: همچنین توانستیم پل مکانیزه تعدادی از خیابان‌های شهر را افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار دهیم.

شهردار منطقه ۲ شهرداری تهران در توضیح ویژگی‌های بوستان پدر گفت: بوستان پدر تنها در مدت ۳ ماه با تعامل دستگاه‌هایی مانند بنیاد مستضعفان احداث و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

کشت پور در توضیح هزینه‌کرد پروژه‌های افتتاح شده منطقه ۲ تصریح کرد: در مجموع برای پروژه‌های افتتاح شده به غیر از بوستان پدر، بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان هزینه شده و زمین بوستان پدر توافقی است.

او با بیان اینکه چاره‌ای جز این نداریم که شهر تهران را از محل درآمدهای پایدار اداره کنیم، افزود: در جمع ادعا کردم می‌توانم منطقه ۲ را از طریق درآمد‌های پایدار آن اداره کنم.

شهردار منطقه ۲ شهرداری تهران با اشاره به درآمد‌های این منطقه گفت: مبلغ ۱۵۰۰ میلیارد تومان هزینه اداره منطقه ۲ و هزینه نگهداشت سالیانه آن بالغ بر ۱۳۰ میلیارد تومان است و در حال حاضر ما منابعی را می‌توانیم تعریف کنیم تا از طریق آن‌ها بتوانیم منطقه را به صورت خودگردان اداره کنیم.

کشت پور گفت: پارک‌ها و فضای سبز ما می‌توانند به صورت خود گردان مدیریت شوند و هزینه‌های آن‌ها از طریق اجاره غرفه‌ها تأمین شود.

وی با اشاره به پسماند گفت: مردمان کشورهای جهان اول و توسعه یافته در قبال ارائه پسماندهای ارزشمند مانند شیشه و بطری، پول دریافت می‌کنند و ما می‌توانیم مانند بسیاری از این کشورها در حوزه پسماند عمل کنیم.

شهردار منطقه ۲ شهرداری تهران با اشاره به رونمایی از دستگاه خود دریافت شیشه و بطری در فروشگاه شهروند گفت: امروز توانستیم یکی از این دستگاه‌ها را در فروشگاه شهروند شعبه بهنود رونمایی کنیم تا شهروندان با ارائه بطری، شیشه و قوطی‌های نوشابه به صورت تشویقی در طرح جمع‌آوری زباله‌های ارزشمند شرکت کنند و امیدواریم بتوانیم تعداد دستگاه‌ها را در منطقه ۲ به ۵۰ دستگاه افزایش دهیم.

بوستان حشرات و خزندگان غول پیکر امروز (۲۹ تیرماه ۹۸) در زمینی به مساحت ۷۰۰۰ متر مربع جنب پارک ژوراسیک تهران مورد بهره برداری قرار گرفت.

این بوستان نخستین و بزرگترین پارک حشرات خاورمیانه است که با مهم‌ترین گونه‌های حشرات و خزندگان در ابعاد بسیار بزرگ و متحرک ساخته شده است.

تمامی حشرات و خزندگان بوستان از مواد سیلیکونی قابل انعطاف ساخته شده و نسبت به باد، باران و آفتاب مقاوم است.

بوستان‌های موضوعی به عنوان جدیدترین روش تلفیق آموزش و تفریح در کشور‌های مختلف شناخته شده است.

در این بوستان جانوران زنده نیز نگهداری می‌شود.

در آیین افتتاح بوستان حشرات و خزندگان غول پیکر شهردار تهران و جمعی از اعضای شورای شهر تهران نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار