به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،سید حمید پورمحمدی ظهر در جمع خبرنگاران در سخنانی با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامه ریزی متعهد شده که اعتبار مورد نیاز برای ساماندهی حریم قلعه فلک الافلاک را تأمین کند، اظهار داشت: این اعتبار تا قبل از شهریور ماه تأمین میشود.
وی با تاکید بر اینکه غیر از اعتباراتی که قبلاً سازمان مدیریت و برنامه ریزی در این رابطه اختصاص داده ۲۲ میلیارد تومان دیگر نیاز است، عنوان کرد: در این راستا سازمان مدیریت و برنامه ریزی متعهد شده که این رقم در اختیار استان قرار داده شود.
معاون اقتصادی سازمان مدیریت و برنامه ریزی، تاکید کرد: این تعهد تا یک ماه دیگر عملیاتی خواهد شد.
پورمحمدی در ادامه با بیان اینکه مدتی سپاه نیاز دارد که بعد از دریافت این اعتبار از آنجا خارج شوند، افزود: فکر میکنم تا انتهای شهریورماه سپاه بتواند این کار را انجام دهد.
وی، تصریح کرد:، اما تأمین اعتبار در این زمینه قبل از شهریورماه توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی صورت خواهد گرفت.
معاون اقتصادی سازمان مدیریت و برنامه ریزی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بحث تولید و اشتغال، عنوان کرد: امسال سال رونق تولید و اشتغال است و باید تلاش شود که واحدهای تولیدی استان لرستان که دارای جمعیت بیکار زیاد و درآمد سرانه کم است را فعال کنیم، ظرفیتهای خوبی را در این رابطه در اختیار گرفتهایم.
پورمحمدی با اشاره به حضور رئیس صندوق توسعه ملی و فرمانده قرارگاه خاتم در استان لرستان، گفت: برای ایجاد زیرساختها و همچنین تولید بخش خصوصی در استان باید مورد حمایت قرار گیرد.
وی همچنین به موضوع سیلاب اشاره کرد و گفت: در این زمینه اعتباراتی در نظر گرفته شده است، طبیعتاً در سال اول این اعتبارات تمام هزینهها را پوشش نخواهد داد در این راستا اقدامات را اولویت بندی کردهایم.
معاون اقتصادی سازمان مدیریت و برنامه ریزی با تاکید بر اینکه امسال باید بحث مسکن سیل زدگان به صورت ۱۰۰ درصد حل شود، افزود: سازمان مدیریت و برنامه ریزی کل منابع مورد نیاز برای تأمین مسکن سیل زدگان را فراهم کرده و بنیاد مسکن با جدیت کار را انجام میدهد.
پورمحمدی با بیان اینکه امیدواریم در موعدی که بنیاد مسکن متعهد شده مسکن سیل زدگان را تکمیل کند و تحویل بدهد، افزود: نگرانی استان بیشتر روی جادهها، پلها و زیرساختهایی بوده که در جریان سیل از بین رفته، در این راستا اعلام کردیم که برای سال اول منابع را صرف جاده پلدختر کنیم، در این راستا متعهد شدیم که ۲۲۵ میلیارد تومان جداگانه برای این جاده اختصاص دهیم.
وی با بیان اینکه قرارگاه خاتم و راه و شهرسازی به زودی کار خود را شروع خواهند کرد، افزود: همچنین اعتبارات قبلی سیلاب به سرعت و به موقع تخصیص داده شده در جاهای دیگر نیز اولویت بندی خواهیم کرد.
معاون اقتصادی سازمان مدیریت و برنامه ریزی با بیان اینکه همچنین برای افزایش تولید و سرمایه گذاری در لرستان باید اقدامات لازم صورت گیرد، بیان داشت: در این راستا برای برون رفت از مشکلات و احداث جادههای بزرگ در قالب «ابرپروژه ها» کمیتهای با حضور استانداران لرستان، خوزستان، ایلام و کرمانشاه و همچنین سازمان مدیریت و برنامه ریزی تشکیل میشود.
پورمحمدی بیان داشت: همچنین توجه به گردشگری و محیط زیست لرستان جز اولویتهای ما در لرستان است.
اجرای هزار پروژه اقتصاد مقاومتی
وی در ادامه، گفت: تلاش داریم که پروژه راه آهن لرستان را از حالت غیر انتفاعی به حالت انتفاعی تبدیل خواهیم کرد تا بتوانیم از محل اوراق مشارکت برای اجرای آن کمک کنیم.
معاون اقتصادی سازمان مدیریت و برنامه ریزی با اشاره به اجرای پروژههای ملی اقتصاد مقاومتی، عنوان کرد: در این راستا امسال رقابتی بین استانها کشور ایجاد کردهایم و برای هر استان ۳۰ پروژه به عنوان اولویت اول تعریف شده است.
پورمحمدی، افزود: تا کنون ۲۳ پروژه لرستان مورد موافقت قرار گرفته و هفت مورد دیگر باید معرفی کنند.
ویف افزود: امیدواریم حدود هزار پروژه اقتصاد مقاومتی در سراسر کشور تحرکی را به همه قسمتهای اقتصادی و تولید ایجاد کند، ما به صورت فصلی گزارش عملکرد همه استانها را در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ارزیابی میکنیم.
انتهای پیام/پ