به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، رحمتی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجانشرقی دربازدید و جلسه بررسی مشکلات پایاب سد سهند گفت: میزان اعتبار مورد نیاز برای اجرای پایاب سد سهند ۲۷.۵ میلیارد تومان است که از محل اعتبارات شرکت آب منطقهای، سازمان جهادکشاورزی و مشارکتهای مردمی تامین خواهد شد.
وی اظهار داشت: خوشبختانه در طول یکسال گذشته اقدامات مناسبی جهت آبرسانی به اراضی پایاب این سد صورت گرفته است و طبق پیشبینیهای انجام شده تا پایان سال به یکهزار هکتار از این اراضی آبرسانی خواهد شد.
وی افزود: این درحالی است که در طی ۱۰ سال گذشته تنها یکهزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی با بیان اینکه شهرستان هشترود دارای ظرفیتهای بالقوه در حوزه کشاورزی است، یادآور شد: در صورت بهرهبرداری از یکهزار هکتار باقیمانده اراضی پایاب سد سهند در فاز اول این پروژه شاهد رشد و رونق تولید و ایجاد اشتغال برای جوانان منطقه خواهیم بود.
وی افزود: میزان اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژه ۲۷.۵ میلیارد تومان است که از محل اعتبارات شرکت آب منطقهای، سازمان جهاد کشاورزی و مشارکتهای مردمی تامین خواهد شد.
معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی همچنین در حاشیه بازدید از قطعات ۴ و ۵ آزادراه مراغه- هشترود، تصریح کرد: اقدامات خوبی در قطعه ۴ پروژه صورت گرفته، اما به دلیل اهمیت قطعه ۵ که محل اتصال آزادراه تبریز - زنجان به ورودی شهر هشترود است در حال حاضر تمرکز پیمانکار بر روی احداث این قطعه قرار گرفته و پیشبینی میکنیم تا پایان سال این قطعه پروژه مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
امین امینیان فرماندار هشترود هم از شرکت توزیع نیروی برق استان خواست تا نسبت به احداث پست برق در محل پروژه سد سهند اقدام کند.
وی گفت: پروژه شبکهگذاری ۱۰۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند از هفته آینده آغاز و تا پایان سال مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: در همین راستا مقرر شد تا اعتبار لازم برای مشارکت اهالی در اجرای طرح که ۱۰ میلیارد تومان میشد، به ازای هر هکتار ۱۰ میلیون تومان از طریق بانک کشاورزی در قالب تسهیلات تأمین شود.
فرماندار هشترود گفت: با مشارکت خود بهرهبرداران ۱۳۱۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند امسال به بهرهبرداری میرسد.
انتهای پیام/ش