نشست مشترک رابطین استانهای شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان با کارگروه استانها و هیات رئیسه شورای عالی اصلاحطلبان برگزار شد.
در این نشست جواد امام رئیس کارگروه استانها گزارشی از فعالیت این کارگروه را مطرح کرد.
محمدرضا عارف، رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در این نشست مهمترین هدف تشکیل شورای عالی اصلاحطلبان را انسجام بخشی و وحدت درون جریان اصلاحات نامید و گفت:نتیجه تشکیل شورای عالی اصلاحطلبان را در انتخابات سه دوره گذشته دردهه ۹۰ دیدیم.
رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در ادامه افزود: نشاید در مقطعی سقف آرزوی اصلاح طلبان این بود که با لیست حداقلی وارد انتخابات شوند، ولی با محوریت شورای عالی اصلاح طلبان در انتخابات سال ۹۴ و ۹۶ مردم به لیست ارائه شده اعتماد کردند و باید قدر این اعتماد را بدانیم.
وی تشکیل شورای اصلاح طلبان را باعث تقویت تفکر تشکیلاتی دانست و اظهارداشت :نهادهای برآمده از شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان از جمله فراکسیون امید، شورای اسلامی شهر درکلان شهرها و حتی دولت باید عملکردشان ارزیابی شود، ولی نباید نهادهای برآمده از شورای عالی اصلاح طلبان را به بهانه نقد عملکرد، تضعیف کرد. اگرچه همواره از نقد بمنظور اصلاح استقبال کرده و میکنیم.
رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارزیابی عملکرد ۲ دوره شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان، تاکید کرد: با ارزیابیهای صورت گرفته و اصلاح برخی رویکردها، دور سوم شورای عالی اصلاحطلبان با هدف تقویت انسجام بخشی درون جبهه اصلاحات آغاز به کار کرد.
وی با بیان اینکه تشکیل شورای عالی اصلاح طلبان صرفا به خاطر انتخابات نیست به انتخابات مجلس یازدهم در اسفندماه سال جاری اشاره کرد و گفت: از همه اصلاح طلبان در سراسر کشوردرخواست میکنم اجازه ندهند برخی مباحث واظهارنظرها وحدت و همبستگی درون خانواده اصلاحات را تحت الشعاع قرار دهد.
عارف با تاکید بر حضور تاثیرگذار جریان اصلاحات در انتخابات مجلس یازدهم، خاطرنشان کرد:ساز و کار چگونگی حضور در انتخابات مجلس یازدهم با جمع بندیهایی که در شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان و با همفکری رابطین استانی صورت میگیرد، اعلام میشود. البته انتظار است همه احزاب اصلاح طلب با مشارکت حداکثری، تلاش بالای خود را برای برگزاری این انتخابات بکار گیرند.
وی بر ضرورت رعایت قانون و اخلاق انتخاباتی از سوی مسئولان و کاندیداها تاکیدکرد و گفت:توصیه من به متولیان برگزاری انتخابات این است که بدانند حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش رو بخصوص در شرایط فعلی کشور نظام را بیمه میکند به همین دلیل نباید بگونهای عمل شود که یک جریان سیاسی با محدودیت در ارائه کاندیدا به دلیل رد صلاحیت رو به روشود.
رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان با بیان اینکه مزیت اصلاح طلبان پیروزی در شرایط سخت است، تصریح کرد: به دلیل رد صلاحیتهای صورت گرفته در انتخابات مجلس دهم با نگاه سلبی در برخی حوزهها لیست ائتلافی بسته شد و متاسفانه هزینه زیادی هم پرداخت کردیم. باید بدانیم که اقلیت موثر بسیار ارزشمندتر از اکثریت غیر همراه است.
وی صلاحیت و اهلیت را مهمترین راهبرد برای حضور کاندیداها در لیست انتخاباتی اصلاح طلبان اعلام کرد و گفت:باتوجه به شناخت خوبی که رابطین استانها از استانهای خود دارند انتظار است انسجام خوبی در بدنه اصلاح طلبان استانها شکل بگیرد و یکی از مهمترین وظیفه رابطین استانها انسجام بخشی است.
عارف با بیان اینکه رابطین استانها نباید نقش ضابطین را ایفا کنند بر ضرورت ارتباط بیشتر و موثرتر رابطین استانها با کارگروه استانهای شورای عالی اصلاح طلبان تاکید کرد.
در این نشست جواد امام رئیس کارگروه استانها گزارشی از فعالیت این کارگروه را ارائه کرد.
حجت الاسلام سید عبدالواحد موسوی لاری نایب رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان نیز در این نشست ضمن تاکید بر حضور تاثیرگذار اصلاح طلبان در انتخابات مجلس گفت که باید از طرح مباحثی که تلقی چند دستگی در بین اصلاح طلبان را در بین مردم ایجاد کند خودداری کرد.
همچنین تعدادی از اعضای حاضر در این نشست به بیان نقظه نظرات خود پرداختند. تقویت انسجام اصلاح طلبان در استانها، لزوم تقویت اعتماد مردم به سیاست و سیاست مداران پاکدست، فعالیت موثرتر اصلاح طلبان برای اثرگذاری نهادهای انتخاباتی از جمله محوریترین مباحث صورت گرفته در این نشست بود.
انتهای پیام/