به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، انسان همواره به حضور در دامن طبیعت تمایل دارد البته این امر اگرچه یک اصل ذاتی است، اما در برخی مواقع موجب مختل کردن روند عادی و طبیعی محیط زیست اطراف ما میشود، زیرا برخی از ما بدون رعایت اصول گردش در طبیعت به گشت و گذار در محیط زیست می پردازیم و با بیاحترامی به طبیعت، علاوه بر به خطر انداختن زیستبوم، زندگی خودمان را نیز به خطر میاندازیم در این میان مسئولان اکثر کشورهای جهان تلاش میکنند در برخی از نقاط محدوده جغرافیای کشور، فضایی را برای آشتی هر چه بیشتر انسان با طبیعت ایجاد کنند البته در این فضا تلاش میشود که آسیبی به طبیعت نزنند.
باغ موزهها نمونهای از این فضاهای مناسب برای آشتی انسان با طبیعت به حساب میآیند؛ اولین باغ موزه جهان با عنوان موزه فضای باز اسکانسن شناخته میشود. این باغ موزه زمانی تأسیس شد که همه کشورهای قاره اروپا تحت تاثیر شرایط جاکم بر زندگی صنعتی بودند.
در این زمان روحیه روستایی مردم کشورهای اروپایی به سرعت به یک جامعه صنعتی تبدیل میشد و برخی از کارشناسان نگران این بودند که بسیاری از آداب و سنتها به فراموشی سپرده شوند.
موزه فضای باز اسکانسن که نمونهای از نسخه کامل یک شهر قرن نوزدهمی است، تأسیس میشود و هنرمندانی با لباسهای سنتی در آن دیده میشوند؛ افرادی که از موزه فضای باز اسکانسن بازدید میکنند میتوانند در کنار بازدید از باغ وحش اولین باغ موزه جهان با حیواناتی، چون خرس قهوهای، گوزن شمالی، سیاهگوش و روباه قرمز بیش از پیش آشنا شوند.
انتهای پیام/