به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، کامران شفائی، سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان انار گفت: بازرسان بهداشتی شبکه دامپزشکی این شهرستان بطور مداوم و سرزده از تمامی واحدهای شیر خام و مواد لبنی شهرستان انار بازدید بعمل آورده و چندین نمونه شیر خام را از این مراکز بصورت تصادفی انتخاب نموده، سپس آزمایشات میکروبی و شیمیائی برای کنترل سلامت این فرآورده خام دامی انجام میگیرد.
وی افزود: در صورت مشاهده هر گونه مغایرت در نتایج آزمایشات با استانداردهای مربوطه ضمن پیگیری و کشف منشأ آلودگی مراتب را به آن مرکز عرضه برای اصلاح و اقدامات لازم تذکر داده و در صورت تکرار و عدم رعایت موارد بهداشتی و اصلاحی در این خصوص، طبق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور متخلفین به مراجع قضائی معرفی و برخورد قانونی با ایشان صورت میگیرد.
شفائی تصریح کرد: بیماری بروسلوز یا تب مالت، یک بیماری میکروبی (باکتریائی) بوده و از مهمترین بیماریهای مشترک بین انسان و دام است که یکی از راههای ابتلاء به آن مصرف محصولات لبنی غیر پاستوریزه و نجوشیده است که در انسان منجر به بروز علائمی، چون تب مواج، عرق شدید، سردرد و ضعف و درد در مفاصل میشود.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان انار با اشاره به خطر ابتلای به بیماری تب مالت از طریق شیر خام غیر پاستوریزه و نجوشیده، به شهروندان توصیه کرد: از لبنیات پاستوریزه استفاده کنند و برای تهیه شیر خام و مواد لبنی خود از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی که مورد تأئید دامپزشکی و بهداشت شهرستان است اقدام کنند و حتما قبل از مصرف شیر خام آنرا به مدت چند دقیقه بجوشانند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف و موارد مشکوک را به واحد نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان انار با شماره تلفنهای ۳۴۳۸۶۶۹۵ و ۳۴۳۸۷۸۶۰ اطلاع دهند.
انتهای پیام/ی