به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ "مهدی دانش پور" رئیس پلیس فتا کردستان در این خصوص اظهار کرد: با مراجعه یکی از شهروندان سنندجی مبنی بر ایجاد مزاحمت و تهدید در فضای مجازی موضوع جهت بررسی در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
فرد شاکی که از لحاظ روحی بسیار مضطرب و نگران بود به افسر پرونده گفت: چند وقت پیش از طریق شبکه اجتماعی اینستاگرام با فردی که خود را کارمند یکی از ادارت دولتی معرفی کرده و به دنبال همسر مناسبی جهت ازدواج بود آشنا شدم و با بارگذاری تصاویر، کامنت چتهای مستمر در پی وی اینستاگرام خود، اعتماد بنده را به دست آورده و در ادامه شماره تلفن، مشخصات، آدرس و چند عکس خصوصی به بهانه نشان دادن به خانواده را از من گرفت.
این مقام انتظامی افزود: در ادامه ارتباط، متهم از شاکی درخواست ملاقات حضوری کرده بود که شاکی متوجه سوءنیت خواستگار قلابی شده و ارتباط خود را قطع میکند و در ادامه روند رسیدگی به پرونده متهم موردنظر شناسایی و با دستور مقام قضایی به این پلیس دلالت داده شد.
رئیس پلیس فتا استان کردستان بابیان اینکه هویت بسیاری از افراد در فضای مجازی واقعی و قابلاعتماد نیست، ادامه داد: بیشتر افرادی که در شبکههای اجتماعی حضور و اقدام به ارتباط میکنند، به قصد لذتجویی واخاذی اقدام به این کار میکنند که شهروندان مخصوصاً خانمها باید هوشیار باشند و فریب چند جمله احساسی و وعده وعیدهای توخالی در فضای مجازی را نخورند چراکه هویتها در فضای مجازی جعلی است.
وی خاطرنشان کرد: قانون و پلیس به شدت با کسانی که با حیثیت مردم بازی میکنند برخورد خواهد کرد و شهروندان در صورت هرگونه مشکل و مزاحمت در فضای مجازی میتوانند از طریق مراجعه حضوری و یا سایت پلیس فتا بخش گزارش مردمی گزارش خود را ارسال کنند.
انتهای پیام/