به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،فریدون یاوری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه درباره روز نه به پلاستیک گفت : نتیجه آلودگی محیط زیست، فقر و بیماری مختلف بوده است بر همین مبنا در مناسبتهای مختلف برای حفاظت از محیط زیست روزهایی نامگذاری شده که یکی از این روزها روز نه به پلاستیک است.
وی با بیان اینکه چنین روزهایی تلنگری برای همگان است گفت : پلاستیک یکی از پسماندهای تولید شده در استان کرمانشاه است که برای طبیعت مضر است و تجزیه آن در طبیعت به چند صد سال زمان نیاز دارد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه بیان داشت: پایه مواد تشکیل دهنده پلاستیک ترکیبات نفتی است که با آزاد شدن در چرخه طبیعت وارد بدن انسان شده و سبب بروز بیماری میشود بنابراین ابتلاء به بیماریها کوچکترین آثار پلاستیکها بر روی بدن انسان است.
این مسئول با بیان اینکه نباید پلاستیک را در دامن طبیعت رها کنیم بلکه باید به طور اصولی از آن استفاده شود عنوان کرد: مجموعه حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه با ۱۶۰ نفر نیرو اعم از محیط بان، کارشناس و نیروهای ستادی به تنهایی نمیتوانند عرصه ۲۴ هزار کیلومتری را مدیریت کنند بنابراین نیازمند همکاری مردم و نهادهای مختلف برای آبادی و آزادی محیط زیست هستیم.
یاوری بیان داشت: در حال حاضر در شهرستان کرمانشاه روزانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ تن زباله تولید میشود و باید تولید پسماند کاهش یابد، زیرا مدیریت زبالههای تولید شده نیازمند صرف زمان، هزینه و امکانات خواهد بود.
وی گفت: با کاهش تولید زباله و پسماند هزینههای صرف شده در این بخش به سمت توسعه حداکثری جامعه هدایت خواهد شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه اقدامات خوبی در زمینه مدیریت پسماند در استان کرمانشاه انجام شده گفت: در حال حاضر استان به ۱۷ منطقه و سایت تقسیم بندی شده وتمام زبالههای تولید شده در نقاط شهری و روستایی در قالب پروژه مدیریت بازیافت به کود تبدیل و سپس مورد استفاده مجدد قرار میگیرد.
یاوری افزود: همچنین در حوزه مدیریت پسماندهای پزشکی زبالهها پس از بی خطرسازی جمعآوری و به طریق بهداشتی دفن میشوند و این، اقدام بسیار مثبتی در سطح استان کرمانشاه بوده است .
انتهای پیام/د