مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون گفت: بقایای گیاهی یک منبع تجدید پذیر طبیعی، مهم و سرشار از مواد مغذی گیاهی است و سوزاندن آن ها اثرات نامطلوبی بر کیفیت خاک دارد.

حمید رشیدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، با بیان اینکه سوزاندن بقایای گیاهی در بلند مدت اثرات نامطلوبی بر کیفیت خاک و کاهش عملکرد محصول دارد، اظهار کرد: حفظ بقایای گیاهی با توجه به تأثیر زیادی که روی نفوذ پذیری آب، تبخیر، عملکرد محصول و فرسایش دارد، مورد توجه و اهمیت است.

وی ادامه داد: یکی از راه‌های ممکن، ارزان و قابل اجراء در کاهش مضرات ناشی از فرسایش‌های بادی و خاکی و ذخیره سازی آب به منظور بالا بردن بهره وری خاک، نگهداری پوشش گیاهی باقی مانده در سطح خاک است و بقایای گیاهی می‌تواند همراه با کود‌های بیولوژیک برای اصلاح خاک و بهبود تغذیه گیاهی مورد استفاده قرار گیرد.

رشیدی با بیان اینکه افزایش کاه و کلش در سطح خاک، می‌تواند باعث تقویت مواد آلی خاک شود، تصریح کرد: می‌توان با اجرای روش‌های مدیریتی بقایای گیاهی، گام موثری در جهت حفظ بقایای گیاهی در راستای رسیدن به کشاورزی پایدار برداشته شود.

انتهای پیام/چ

حفظ بقایای گیاهی گامی موثر در کشاورزی پایدار

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.