درخشانی پور متخصص طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره اهدا خون و حجامت اظهار کرد: اهدا خون در واقع از خون اصلی بدن گرفته میشود و مفید است، در نبود خون کافی مورد نیاز برای بدن خود فرد یا افراد دیگر استفاده می شود درحالی که عمل حجامت سطحی است و از خراش دادن روی پوست و لنفاوبی انجام میشود.
متخصص طب سنتی بیان کرد: خون های رسوبی و غیر مصرفی که در بدن مفید نیستند از طریق حجامت خارج می شوند.
وی افزود: حجامت و اهدا خون به شرایط بدن فرد و زمان انجام آن بستگی دارد؛ البته برای انجام چنین عملیاتی حتی حجامت باید با تجویز پزشک صورت بگیرد.
متخصص طب سنتی تاکید کرد: در این بین بدون شک اهدا خون امری خداپسندانه، انسانی و ایثارگرانه بهشمار میرود، چرا که با اهدای آن جان انسانهای نیازمند به خون را نجات می دهیم اما مقایسه بین حجامت بهعنوان یک روش درمانی و اهدا خون، قیاسی منطقی بهنظر نمیرسد.
درخشانی پور گفت: نمیتوان اهدا خون و حجامت را باهم مقایسه کرد زیرا دو امر کاملا جداگانه هستند، در فرایند انجام حجامت ابتدا با بادکش روی جریان خون تغییراتی ایجاد میکنند و سپس خراشهای ظریف پوستی که زده میشود فرایندهایی در بدن تحریک میشود که اصطلاحا به آن فراخوان گلبولی گفته می شود.
وی اهداخون و حجامت را به پرتقال و سیب تشبیه کرد و گفت: نمیتوان گفت کدام یک بهتر است؛ هر دو خوب هستند اما اگر به درستی از آن ها استفاده شود . در حجامت، خون کثیف از بدن خارج میشود. اما در خون دادن، خون تمیز و مورد نیاز بدن اهدا میشود.
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: اهدای خون هیچ اثر درمانی یا هیچ نقش درمانی برای اهداکننده خون ندارد، اما حجامت نقش درمانی برای فرد دارد و با اهدای خون زندگی دیگران را نجات خواهد داد. آنچه از موضع حجامت خارج میشود؛ چیزی جز سموم بدن و اخلاط فاسد و کثیف نیست اما در اهدای خون، بیشترین چیزی که خارج میشود مواد غذایی، الکترولیتهای مورد نیاز بدن و ویتامینهاست.
انتهای پیام/