به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در خصوص موضوع جلسه اظهار داشت: باید امیدواری با معنا به مردم و بیکاران بدهیم تا شاهد پویایی کارها باشیم.
آیت الله مصطفی علما افزود: باید برای نیل به اهداف دغدغه داشته باشیم، زیرا همین دغدغه داشتن گام اول برای موفقیت است.
وی با اشاره به ضرورت پیگیری و استمرار کارها بیان کرد: نباید بی تفاوت و منفعل باشیم و باید حتماً با برنامه و پشتوانه علمی و عقلی حرکت نماییم.
بازوند با اشاره به اینکه اجرای سند مذکور توانسته است کاهش نرخ بیکاری استان را رقم بزند، اظهار داشت: جزء سه استانی هستیم که بیشترین کاهش نرخ بیکاری را داشته ایم.
وی همچنین مطرح کردن این سند در نشست شورای فرهنگ عمومی استان را راهبری کردن این سند دانست و گفت: از طرفی مردم نیز باید «کار» را به عنوان یک ارزش تلقی کرده و در مسیر رونق تولید حرکت مستمر داشته باشند.
استاندار کرمانشاه، نهادینه شدن فرهنگ کار را پیش زمینه تحقق رونق تولید دانست و از دستگاههای ذیربط خواست در این زمینه تلاش کنند.
هوشنگ بازوند گفت: برخی از موانع مسیر رونق تولید، بوروکراسی سخت در ساختار اداری است که ما دولتیها باید این موانع را برطرف کنیم.
بازوند گفت: مبنای تدوین سند رونق تولید بخش خصوصی بوده است، سندی راهبردی، عملیاتی و کارگشا خواهد بود، منوط به اینکه مردم پای کار باشند.
مقرر شد بزودی کارگروهی متشکل از نمایندگان دستگاههای ذیربط تشکیل و نسبت به معرفی و اعلام ١٥ نفر از مشاهیر و مفاخر استان کرمانشاه به منظور تجلیل از آنان با ساخت و نصب سردیس آنان در پارکی با نام پارک مشاهیر کرمانشاه که به زودی توسط شهرداری احداث میشود، اقدام نمایند.
انتهای پیام/ز