به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی دیلی استار، باستانشناسان موفق به کشف فسیل جمجمه یک انسان بدوی در غاری در یکی از شهرهای یونان شده اند؛ یافتهای که درک دانشمندان از تکامل انسان را تغییر میدهد.
این فسیل که بخشی از جمجمه یک انسان بدوی است در غار «آپیدیما» واقع در شبه جزیره مانی در ساحل جنوبی یونان کشف شده است. باستان شناسان در حالی این جمجمه را کشف کردند که در میان صخرههای غار قرار داشت.
تخمین اولیه از این جمجمه نشان میدهد، بیش از ۲۱۰ هزار سال از قدمت آن میگذرد. در صورتی که قدمت این جمجمه تایید شود فصل جدیدی در تاریخ تکامل انسانهای اولیه آغاز خواهد شد.
کاترینا پارواتی، مدیر پالئوآنتروپولوژی [فسیل شناسی انسان]دانشگاه تیبینگن در آلمان گفت: نتایج تحقیقات اولیه ما پس از کشف این جمجمه نشان میدهد که پراکندگی گونه انسان خارج از آفریقا به پیش از ۲۰۰ هزار سال باز میگردد. ما به دنبال گونههایی هستیم که متعلق به آفریقا و نتیجه خروج از این قاره نباشند. چراکه تعداد زیادی از جمعیت انسانهای اولیه، آفریقا را به مقصد دیگری همچون اروپا و آسیا ترک کرده اند.
قدیمیترین فسیل جمجمه انسان تا پیش از این در سرزمینهای اشغالی کشف شده که متعلق به انسانی است که از آفریقا به سرزمینهای اشغالی تغییر مکان داده بود. قدمت این جمجمه ۷۰ هزار سال بود.
انتهای پیام/