به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عباس دهقانیان کارشناس زراعت جهاد کشاورزی مرودشت با اشاره به برداشت سیر از ۸۵ هکتار از زمینهای کشاورزی مرودشت، اظهار کرد: پیش بینی میشود از این سطح بالغ بر ۲ هزار و ۲۵۰ تن محصول سیر مرغوب تولید شود.
وی ادامه داد: زمان کاشت سیر در این شهرستان از اوایل اسفند ماه است و برداشت نیز در تیر ماه انجام میشود.
عباس دهقانیان تصریح کرد: محصول تولیدی به استانهای تهران، کرمان و شهرستانهای جنوبی حمل و به فروش میرسد.
سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای B۲، B۱ و B۳ است.
انتهای پیام/چ