قاسمی گفت: پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی به دو صورت اولیه و ثانویه انجام می‌گیرد که پیشگیری اولیه شامل تاخیر در بروز یا کاهش تشدید علائم در بیمار است.

تفاوت مراقبت‌های اولیه و ثانویه در بیماری‌های قلبیبه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود قاسمی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در آستانه برگزاری بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق اظهار کرد: این کنگره ۲۹ مرداد تا اول شهریور امسال مصادف با ۲۰ تا ۲۳ آگوست ۲۰۱۹ در سالن همایش‌های بین المللی برج میلاد به همت انجمن آترواسکلروز و انجمن قلب و عروق کشور با حضور اساتید و صاحب‌نظران برجسته برگزار می‌شود.
 
وی افزود: هدف از برگزاری بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق مروری بر اطلاعات یک سال اخیر در حوزه پیشگیری و تشخیص بیماری‌های قلب و عروق همچنین ارائه درمان‌های مدرن با حضور اساتید داخل و خارج از کشور است که پارسال ۴ هزار و ۳۰۰ نفر در کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق شرکت کردند و امسال پیش بینی می‌شود ۵۰۰۰ نفر برای شرکت در این کنگره حضور یابند.
 
رئیس بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق ادامه داد: طی چهار روز برگزاری کنگره، کارگاه و ورکشاپ‌هایی نیز برپا می‌شود و ۱۲ مهمان خارجی و یا اساتید برجسته از کشور‌های آمریکای شمالی، اروپایی همچون آلمان، فرانسه، ایتالیا و اتریش جهت شرکت در کنگره حضور می‌یابند.
 
قاسمی با اشاره به توانایی پزشکان کشور در تشخیص و درمان بیماری‌های قلب و عروق گفت: تبادل اطلاعات به صورت تکنیکی و ارائه مباحث مهم در حوزه پیشگیری از جمله موضوعات مورد بحث در کنگره است همچنین دو فاکتور دخیل در بروز بیماری‌های قلبی همچون فشار خون و چربی خون بالا نیز مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.
 
وی بیان کرد: این میزگرد تخصصی برای پزشکان عمومی و متخصصان قلب و عروق برپا خواهد شد و موضوعاتی ازجمله نارسایی قلب و روش‌های پیشرفته درمان بیماری‌های قلب و عروق و نسل جدید دارو‌های درمانی مطرح می‌شود.
 
رئیس بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق گفت: مباحثی همچون استفاده از تکنولوژی‌های روز در درمان و تشخیص بیماری‌های قلب و عروق همچون آنژیوگرافی، اکوکاردیوگرافی CT آنژیوگرافی، MR آنژیوگرافی و OCT و ... مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.
 
وی در ادامه به برنامه جالب هارت سینما یا سینمای قلب در این کنگره اشاره کرد و گفت: طی یک سال اخیر همکاران ما در حوزه قلب و عروق در مراکز درمانی، از بیماران خاصی که تحت درمان قرار گرفته اند، فیلم تهیه کرده و اجرای جراحی در بیماران را با ذکر توضیحات تکنیکی از طریق سینمای قلب ارائه می‌دهند که این مسئله علاوه بر اینکه در سخنرانی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد طی سه روز در سالن‌های اختصاصی پخش و بازپخش خواهد شد و از طریق آن پزشکان با درمان‌های پیشرفته و موضوعاتی همچون تعویض دریچه آئورت بدون جراحی، رفع گشادی عروق بزرگ بدن، بیماری‌های مادرزادی در بزرگسالان و بستن سوراخ شریان‌های بزرگ آشنا می‌شوند.

معرفی روش‌های هیبریدی درمان بیماری‌های قلب و عروق

این مقام مسئول یادآوری کرد: همچنین در بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه‌های قلب و عروق پنل‌های پیشرفته برگزار خواهد شد و خبرگان رشته‌های مربوطه به بحث و تبادل اطلاعات می‌پردازند و موضوعاتی همچون روش‌های پیشرفته درمان تنگی عروق قلب و روش‌های پیشرفته درمان اختلالات ضربان قلب، روش‌های پیشرفته درمان میتینگ سه بعدی و اکوکاردیوگرافی سه بعدی و روش‌های درمانی نوین دیگر مانند روش‌های هیبریدی درمان بیماری‌های قلب و عروق ارائه خواهد شد. همچنین پانلی در ارتباط با موضوع پزشکی قانونی خواهیم داشت.
 
قاسمی تاکید کرد: پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی به دو صورت اولیه و ثانویه انجام می‌گیرد که پیشگیری اولیه شامل تاخیر در بروز یا کاهش تشدید علائم در بروز بیماری است و پیشگیری ثانویه شامل جلوگیری از تکرار حادثه قلبی است که مرحله مهم حفظ حیات و طول عمر فرد به شمار می‌رود.
 
وی در پایان گفت: همچنین آشنایی با نقشه راه یا گایدلاین تشخیص و درمان مانند روش‌های فیزیکی یا مدرن دارویی و یا مشترک از هر دو مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.