به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه انگلیسی ساندی تایمز گزارشی به نوشته تونی الین- میلز با عنوان «خانوادههای حکومتی کشورهای حاشیه خلیج فارس، اسرار کثیف خود را در لندن فاش کردند»، منتشر کرد.
این گزارش به مرگ خالد بن سلطان القاسمی پسر حاکم شارجه و فرار هیا بنت الحسین همسر شیخ محمدبن راشد حاکم دبی اشاره و اعلام کرد که این دو اتفاق افشا کننده رازهایی هستند که معمولا عربهای ثروتمند کشورهای حاشیه خلیج فارس آنها را پنهان میکنند.
طبق گزارشهای الین میلز، شیخ خالد در لندن تنها با نام خالد در میان دوستانش شناخته شده بود، وی علاقه زیادی به مهمانیهای شبانه داشت و دارای یک آپارتمان مشرف به هاید پارک در لندن به ارزش ۸ میلیون پوند بود. نویسنده گزارش اضافه میکند که شیخ خالد بن سلطان القاسمی وارث امارت کوچکی بود که ریشه در فرهنگ اسلامی دارد.
گزارش این روزنامه به زندگی دوگانه ولیعهد ۳۹ ساله شارجه میپردازد که پس از کشف جسد وی در روز دوشنبه در خانهای در منطقه نایتس بریج لندن، گزارشهایی از حضور او در مهمانیهای مبتذلی که مواد مخدر هم در آن مصرف میشد نیز رسید. این گزارش همچنین تصریح میکند که مرگ خالد، مقدمهای برای هفته سیاه حاکمان ثروتمند امارات بود که نشان میداد آنها زندگی خود را میان یک زندگی سنتی عربی و یک زندگی فریبنده غربی ترکیب کرده اند.
روزنامه ساندی تایمز در ادامه به ماجرای فرار همسر حاکم دبی اشاره میکند. طبق اطلاعات این گزارش، شیخ محمد بن راشد آل مکتوم حاکم دبی مجبور است تا برای حل اختلاف با همسر خود به دادگاههای انگلیس برود که اگر اختلاف آنها منجر به طلاق شود، گرانترین طلاق در تاریخ طلاقهای انگلیس خواهد بود.
به اعتقاد نویسنده این گزارش، افشای زندگی پنهانی حاکمان خلیج فارس نشان دهنده تناقض و تضاد اساسی است که در بازدیدهای خیابان هارلی و مراکز ویژه توانبخشی در لندن قابل مشاهده است. نویسنده تصریح میکند که این مراکز به زنان عربی افسرده مشاوره میدهند و نیز به فرزندان ثروتمند حاکمان خلیج فارس کمک میکنند تا از اعتیاد به مواد مخدر والکل و اعتیادهای جنسی نجات پیدا کنند. تونی همچنین اشاره میکند که آنها به لندن میآیند تا کارهایی را انجام دهند که در کشور خود نمیتوانند.
گزارش روزنامه انگلیسی خاطر نشان میکند که فقط برخی از گردشگران عربی که در لندن دور از خانواده هایشان هستند، به دنبال پیدا کردن راهی هستند که در عین لذت بردن از تفریحات، آبروی خود را نیز حفظ کنند.
این گزارش همچنین به گزارشی که مجله گریزیا منتشر کرده اشاره میکند. در این گزارش آمده است که زنان عربستانی در مهمانیهایی شرکت میکنند که لیوانهای ویسکی را یکی پس از دیگری سرمی کشند؛ این در حالی است که زمانی که میخواهند به خانه هایشان بازگردند، حتی اجازه ندارند کلید داشته باشند تا به این صورت تحت نظارت خانواده هایشان باشند.
الین میلز اشاره میکند که شاهزادههای عرب طبق معمول از خلال ماشینهای مدل بالای خود که با سرعت در خیابانهای نایتس بریج لندن حرکت میکنند به دنبال خودنمایی و نشان دادن ثروت خود هستند.
گزارش روزنامه انگلیسی اظهار کرد که که پلیس انگلیس منتظر نتایج تحقیقات درباره سطح سمومی است که وارد بدن خالد شده بود. همچنین این گزارش با تاکید بر گزارشهایی که درباره وجود مواد مخدر در خانه خالد آمده است، اشاره میکند که احمد برادر خالد در سال ۱۹۹۹ ودر سن ۲۴ سالگی و درحالی که در کاخ خانوادگی خود در ایست گرینستد مشغول مصرف مقدار بیش از حدی هروئین بود، از دنیا رفت.
نویسنده گزارش اعلام کرد که عکس خالد در هفته گذشته در یک روزنامه خلیج فارسی با عنوان صاحب روحیه شاعری و صاحب نظر در طراحی مد و نیز کسی که موفق به راه اندازی برند مد قاسمی شده، منتشر کرد. در ادامه گزارش بیان شده که او معمولا در ارائه مدل هایش، شلوار جین و پیراهن باز میپوشید. گزارش این روزنامه اضافه کرد که وی در شارجه متولد شد ودر رشته مد در دانشگاه سانت مارتینز لندن تحصل کرد، اما دررابطه با زندگی شخصی و اصول اجتماعی خود چیزی به دوستانش ابراز نمیکرد.
نویسنده تصریح میکند که تصویر وی در روزنامههای داخلی که با لباس محلی و بدون بیان روش زندگی اش در لندن منتشر میشد، کاملا متفاوت بود. الین میلز ادامه داد که شارجه یکی از مناطق سختگیر امارات درزمینه شریعت بوده و مصرف الکل و روابط نامشروع جنسی در آن ممنوع است.
گزارش مذکور در ادامه به ماجرای همسر حاکم دبی میپردازد که هیا بنت الحسین پس از فرار به لندن، در کاخ خانوادگی به ارزش حدود ۸۵ میلیون پوند در نزدیکی کاخ کنزینگتون زندگی میکند.
الین میلز تصریح میکند که هیا همسر حاکم دبی یک تصویر عمومی از آزادی و برابری حقوق زن و مرد در خاورمیانه به نمایش گذاشته است؛ درحالی که هیچ یک از زنان دیگر شیوخ اینگونه ظاهر نمیشوند. نویسنده اشاره کرد که وی از دانشگاه آکسفورد فارغ التحصیل شد و در علاقه به سوارکاری با شیخ محمد تفاهم داشت، هیا همچنین در المپیک سیدنی در سال ۲۰۰۰ نماینده کشور خود اردن بود.
گزارش روزنامه انگلیسی اعلام کرد که علت فرار هیا همچنان نامعلوم است؛ در این میان دادگاه سلطنتی اردن سکوت کرده است. تونی اشاره میکند که امان پایتخت اردن روابط محکمی با ابوظبی دارد و نمیخواهد که روابط میان دو کشور و کمکهای حیاتی آنها تحت تاثیر قرار گیرد.
روزنامه ساندی تایمز گزارش خود را با اشاره به اینکه اعضای خانوادههای حاکمان امارات سخنان آن را رد میکنند به پایان برد. این گزارش همچنین در پایان اشاره کرد که در پی این ماجراها، داستانهای دیگری نیز منتشر خواهد شد و مطبوعات کشورهای خلیج فارس نیز قادر به پنهان کردن آنها نخواهند بود.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/