ملکی رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در راستای تامین بهداشت و سلامت فراوردههای خام دامی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، گفت: با توجه به اهمیت کنترل و نظارت بهداشتی بر فراوردههای خام دامی در مراکز عرضه و توزیع، نظارت و بازرسی بهداشتی توسط کارشناسان دامپزشکی استان به صورت روزانه انجام میگیرد.
وی افزود: برابر بخشنامههای بهداشتی و قرنطینهای سازمان دامپزشکی بازدید روزانه کارشناسان دامپزشکی استان از مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه فراوردههای خام دامی صورت میگیرد.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی بیان کرد: در این راستا سه ماهه ابتدا سال جاری تعداد ۸ هزار و ۲۶۷ بازدید از مراکز مختلف صورت گرفته است.
ملکی ادامه داد: طبق این آمار تعداد ۳۵۲ مورد غیر بهداشتی و مقدار ۹۷ هزار و ۶۴۳ کیلوگرم فراورده خام دامی ضبط شد که بر اساس نتایج آزمایشگاهی مقدار ۴ هزار و ۱۰۸ کیلوگرم از چرخه مصرف انسانی حذف و معدوم شد.
انتهای پیام / ط آ