آخرین قسمت از دور دوم برنامه تلویزیونی «عصرجدید» با حضور شرکت‌کنندگان متفاوت به روی آنتن شبکه سه سیما رفت.

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، پانزدهمین و آخرین قسمت از دور دوم این برنامه تلویزیونی  روی آنتن رفت. در این قسمت از برنامه پای سهراب سپهری با سروده‌هایش، خسرو شکیبایی با صدا و اجرای همیشگی‌اش و تداعی ابر و باران و آب و خاک به صحنه مسابقه استعدادیابی باز شد.

علیخانی در بخش ابتدایی برنامه گفت: امشب آخرین قسمت از مرحله دوم «عصر جدید» را تقدیم شما می‌کنیم، برنامه‌ای که ۱۵ شرکت کننده به انتخاب شما بینندگان به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کردند.

عصرجدید

در ادامه علیخانی عنوان کرد: برخی افراد درباره این موضوع صحبت می‌کنند که فلانی چه استعدادی داشت و حیف شد و...، اما اگر عمیق نگاه کنیم، می‌توان گفت استعداد شرط لازم برای موفقیت و اوج است، اما کافی نیست. استعداد ملزومات جدی‌تری مثل سخت کوشی دارد، نه سخت کوشی به این معنی که تا  چهار صبح در گوشی باشیم!

علیخانی بیان کرد: برای قهرمانی در یک رقابت بزرگ ، برنامه ریزی و خلاقیت بسیار مهم است تا بتوانیم در مسیر به مقصد خود برسیم.

برنامه باحضور شرکت کنندگان واولین گروه به نام شوک آغاز شد. گروهی که نخستین اجرای برنامه پانزدهم از دور دوم این برنامه را برعهده داشتند. این گروه نمایشی مفهومی و هنرمندانه داشتند آن‌ها با به‌کارگیری فناوری و یادی از سهراب سپهری و خسرو شکیبایی شاعر و بازیگر نوستالوژیک اجرا خود را انجام دادند.

 
عصرجدید
 

همچنین گروه سربازان وطن؛ دومین اجرای برنامه را به روی صحنه بردند. این گروه همانند مرحله مقدماتی بسیار هیجان انگیز اجرا خود را انجام دادند، و توانستند با به نمایش چرخش‌های متوالی خود در هوا، ضربدر‌های داوران سفید کنند.

 
عصرجدید
 

سومین اجرای برنامه پانزدهم از دور دوم عصرجدید توسط رحمان تک‌دهقان در رشته خوانندگی انجام شد.

او تک دهقان قطعه «ابر می‌بارد» از همایون شجریان را اجرا کرد، اما آنگونه که باید مورد تحسین قرار نگرفت و با سه رای مثبت همراه شد.

 
عصرجدید
 

اما آخرین اجرا قسمت دور دوم برنامه «عصر جدید» توسط گروه کارونیا روی صحنه رفت. نمایشی ریتمیک و هماهنگ از ۴ جوان پرانرژی خوزستانی که در پی پیوند حرکات فرم و پیام بودند، اما فقط دو رای مثبت دریافت کردند.

 
عصرجدید

در فصل دوم از این برنامه داوران در هر قسمت دو اجرا برگزیده را انتخاب کردند، اما در نهایت انتخاب اصلی را به عهده مخاطبان گذاشتند تا بینندگان فینالیست نهایی هر قسمت را انتخاب کنند.

در قسمت پانزدهم گروه داوری گروه‌های شوک و سربازان وطن را به عنوان برگزیده انتخاب کردند و حالاباید منتظر نظر نهایی مردم بمانیم.

گفتنی است؛ دور دوم برنامه تلویزیونی «عصر جدید» روز‌های یکشنبه و دوشنبه پخش می‌شود. این برنامه با رویکرد استعدادیابی در زمینه‌های هنری، ورزشی و سرگرمی تولید می‌شود. این مسابقه تلویزیونی با اجرای احسان علیخانی و داوری رویا نونهالی، آریا عظیمی نژاد، بشیر حسینی و امین حیایی پیش می‌رود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
طاهره
۰۹:۱۸ ۱۸ تير ۱۳۹۸
رحمان خواننده خیلی قشنگ خوند ، ولی بشیر گفت صدای نفسش میاد ،حسودِ خود دانا ، ما به تو افتخار می کنیم رحمان
Iran (Islamic Republic of)
فریاد
۱۶:۰۵ ۱۷ تير ۱۳۹۸
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۵ ۱۷ تير ۱۳۹۸
آقای علیخانی تقریبا به حرفه شون مسلط و توانمند هستن ولی در کل این برنامه پسند عام نبود و الخصوص از داوران بسیار ضعیف در حد اظهار نظر نیستن و جذابیت برنامه رو از بین برده بودن.
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۰۹:۳۱ ۱۷ تير ۱۳۹۸
گروه شوک که همه کارش رو دوش اون بنده خدائیه که حرکات نمایشی انجام میده این همه آدم توش مثلا چیکار میکنن؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۶ ۱۸ تير ۱۳۹۸
پس اون تصویرها چئ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۳ ۱۷ تير ۱۳۹۸
باز هم نونهالی در موضوعی که تخصص اش را نداشت اظهار نظر کرد آنهم در خصوص خواننده ای که خواند و آقای عظیمی نژاد در باره یک اشکال توضیح داد .
ای کاش از داوران مسلط که خودشیفته نیستند استفاده می شد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۶ ۱۷ تير ۱۳۹۸
مانند از بین رفتن حق پسران خورشید به خاطر ناداوری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۵ ۱۷ تير ۱۳۹۸
گروه کارونیا فقط مسخره بازی و جلف بازی داشتن.
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۳:۳۰ ۱۷ تير ۱۳۹۸
کار سربازان وطن بسیار خطرناک بود اگر گردنشان میشکست مرگشان حتمی بود و این برنامه باید جمع شود
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۱۱:۱۳ ۱۷ تير ۱۳۹۸
متاسفانه قضاوت داوران باعث میشه که شرکت کننده ها مجبور میشن با جون خودشون بازی کنن تا انتخاب بشن. اگه قرار باشه هر مرحله از این مسابقه گروه ها مدام پیشرفت کنن دیگه باید به کجا برسن که مورد تایید قرار بگیرن؟! مگه یه انسان چقدر ظرفیت داره؟ مثلا دختران نینجا تو مرحله آینده چیکار باید انجام بدن که از قبل خیلی بهتر باشن؟
Iran (Islamic Republic of)
محمدآریا پرسپولیسی
۰۳:۴۹ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
کاملا اشتباهه