به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، احمد شریعتی مدیر کل
دامپزشکی خراسان رضوی گفت: طی ۳ ماهه ابتدای امسال، ۳۹ هزار تن گوشت
مرغ درخراسان رضوی تولید شده و همچنین کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود ۱۵۷ تن گوشت حاصل از طیور که
غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند.
وی تصریح کرد: طیور کشتار شده در کشتارگاههای استان را طی مدت یادشده، بیش از ۲۰ میلیون قطعه بوده و تمامی ۱۵ کشتارگاه طیور استان، صنعتی بوده و دامپزشکان و دیگر ردههای دامپزشکی به عنوان گروه نظارت فنی- بهداشتی و نیز ناظرین شرعی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه گردندودر هنگام خرید این محصولات، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء درج شده باشد.
شریعتی افزود: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای ۳۷۲۵۰۰۲۵ و ۳۷۲۵۰۰۳۵ (شبکه دامپزشکی مشهد)، ۱۵۱۲ (پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.
انتهای پیام//م.ی
نظارت کامل برپرورش و تولید گوشت مرغ