رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: افزایش سگ‌های ولگرد تهدیدی جدی برای مردم جنوب غرب خوزستان است.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،شکراله سلمان‌زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با ابراز نگرانی از افزایش جمعیت سگ‌های ولگرد و بدون صاحب در مناطق شهری، گفت: بیماری‌های مشترک میان انسان و حیوان از مهمترین خطرات حضور سگهای ولگرد در محیط‌های شهری است که از آن جمله می‌توان به بیماری ویروسی بسیار خطرناک هاری اشاره کرد که از طریق گازگرفتگی و یا خراش توسط حیوان آلوده به انسان منتقل می شود ضمن اینکه سبب شیوع بیماری های انگلی همچون کیست هیداتیک، سالک و توکسوکارا نیز می‌شود.

وی با بیان اینکه طبق مصوبه شورای سلامت و امنیت غذایی جنوب غرب استان در اواخر سال ۹۷ و دستورالعمل‌های موجود وظیفه زنده‌گیری و جمع‌آوری حیوانات ولگرد و نگهداری از آنها در اماکن تعیین‌شده به شهرداری‌ها محول شده است، افزود: با وجود مهیا بودن چنین فضایی در منطقه متاسفانه تاکنون اقدام جدی توسط این نهادهای متولی در جهت جمع‌آوری حیوانات ولگرد انجام نشده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با تاکید بر اینکه مواردی از هجوم سگ‌ها به کودکان دیده شده است، گفت: حفظ و تامین سلامت عمومی وظیفه اصلی و نظارتی ما است و این در حالی است که مردم خواهان رفع مشکل حضور گسترده سگ‌های ولگرد در معابر عمومی این شهرها هستند.

سلمان زاده ادامه داد: با توجه به افزایش نارضایتی مردمی در پی سکوت شهرداری‌ها در قبال افزایش جمعیت سگ‌های ولگرد، چنانچه شهرداری‌ها برای رفع این معضل عمومی اقدامی جدی نکنند مجبور به طرح شکایت علیه آنها هستیم و عاملان تهدید سلامت عمومی را به مراجع قضایی معرفی خواهیم کرد.

وی گفت: زنده‌گیری و جمع‌آوری سگ‌های ولگرد طرح مصوب شورای سلامت جنوب غرب استان است که باید شهرداری‌ها از طریق ارائه ساز وکاری مشخص و تعامل با بخش خصوصی، دستگاه‌های اقتصادی موجود در منطقه و سازمان منطقه آزاد اروند این موضوع را پیگیری کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: بدیهی است ادامه این روند به‌ویژه در شرایط آب و هوایی حاکم بر استان می‌تواند منجر به خسارات جبران‌ناپذیر بهداشتی در منطقه شود.

انتهای پیام/ د

افزایش سگ‌های در جنوب غرب خوزستان  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.