استاد گفت: دانشگاه مجازی یک دانشگاه ماموریت محور است و مشکلات پرونده الکترونیک سلامت این سامانه را از مسیر دور می‌کند.
 
طرح توانمندسازی استادان در حوزه آموزش پزشکی/ دانشگاه مجازی، دانشگاهی ماموریت محور در مسیر آموزشسید ناصر استاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دبیر شورای عالی آموزش پزشکی و در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد:  خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی مجازی در ۲ سال گذشته استقرار پیدا کرده و در همین راستا وزارت بهداشت امکانات سخت افزار و نرم افزاری مناسبی را برای این دانشگاه در نظر گرفته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به دانشگاه مجازی متصل هستند و توانمندسازی استادان در زمینه آموزش پزشکی از جمله برنامه‌های مد نظر ماست؛ بخش اول پزشک خانواده که همان پودمان نظری است به عهده دانشگاه علوم پزشکی مجازی قرار داده شده تا پزشکان بدون سفر از  محل خدمت آموزش‌های لازم را در زمینه پزشک خانواده ببینند.

استاد تاکید کرد: بر اساس برنامه معاونت بهداشت وزارت بهداشت پزشکانی که قرار است در طرح پزشک خانواده به کار گرفته شوند پس از گذراندن دوره‌های نظری در دانشگاه خودشان آموزش‌های عملی می‌بینند، این برنامه امسال اجرایی می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دبیر شورای عالی آموزش پزشکی بیان کرد: آموزش‌ دانشجویان از طریق شبکه مجازی در واحد‌های کوچک با کمترین هزینه انجام می‌شود بدون آنکه جا به جایی استاد از محل خدمت یا تدریس داشته باشیم.

تولید محتوای آموزشی برای سامانه موکس 

وی افزود: نرم افزار موکس ملی کشور در سال گذشته طراحی شد و دانشگاه‌های علوم پزشکی در حال تولید محتوا برای این سامانه هستند.

استاد افزود: قسمت پودمانی سامانه موکس می‌تواند به افزایش مهارت افزایی جامعه و فارغ التحصیلان رشته علوم پزشکی کمک بسیاری کند و  این سامانه امسال رونمایی می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دبیر شورای عالی آموزش پزشکی ادامه داد: در حال حاضر ۴۶ هزار دانشجو و استاد از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مجازی استفاده می‌کنند، دانشجویان مستقل در این دانشگاه فعالیتی ندارند و تنها اعضای هیئت علمی از محتوا‌های دانشگاه علوم پزشکی مجازی استفاده می‌کنند.

وی بیان کرد: آموزش مجازی در دانشگاه علوم پزشکی نمی‌تواند جایگزین مناسبی برای دروس آموزش حضوری باشد، معتقدم آموزش مجازی عامل توسعه آموزش حضوری و نقش مکمل آن‌هاست.

امکان استفاده برخط مردم از اطلاعات سامانه موکس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دبیر شورای عالی آموزش پزشکی ادامه داد: راه اندازی سامانه موکس یکی از افتخارات کشورمان محسوب می‌شود، زیرا این سامانه تا امروز در منطقه خاورمیانه طراحی نشده و تنها در کشور‌های توسعه یافته و بزرگ، فعال است.

وی افزود: نرم افزار موکس راه‌اندازی شده، اما فعلا رونمایی نشده است زیرا باید محتوا در سامانه قرار بگیرد که این امر در حال انجام است، این سامانه ویژه تمام مردم طراحی شده است و همه افراد می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دبیر شورای عالی آموزش پزشکی گفت: آموزش‌های بهداشتی و اجتماعی برای این سامانه طراحی شده است و شاید در آینده‌ای نزدیک موکس ملی در حوزه‌های غیر پزشکی هم طراحی و فعال شود.

استاد ادامه داد: دانشگاه مجازی یک دانشگاه ماموریت محور در مسیر آموزش است و درگیری با موضوعاتی مانند پرونده الکترونیک سلامت باعث می‌شود این سامانه از مسیر و برنامه‌های خود دور می‌کند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.