به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان،محمد راستاد معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور در بازدید ازبندر شیو گفت: توسعه زیرساختهای بندری و حمل و نقل دریایی علاوه بر اشتغالزایی و توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه، تاثیر قابل توجهی در بهبود معیشت و زندگی ساحل نشینان خواهد داشت.
وی افزود: با فراهم شدن زیرساختهای لازم در بندر شیوء و با توجه به نزدیکی آن به کشورهای حاشیهنشین خلیجفارس از جمله قطر، این بندر میتواند به عنوان به کانون فعال صادراتی و پایانههای موادمعدنی در غرب هرمزگان تبدیل شود.
راستاد درباره بندر تبن شهرستان پارسیان نیز گفت: در این بندر باید عملیات هیدروگرافی برای ارزیابی وضعیت عمق حوضچه و دهانه اجرا شود تا در صورت امکان این بندر نیز برای فعالیتهای تجاری سامان دهی شود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز ضمن ارایه گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای فعال سازی بندرشیو طی یکسال اخیر اظهار داشت: بندر شیو با ساختاری تجاری پذیرای ۱۲۰ فروند شناور لنج باری است که اجرای ۴۰۰ متر شاخه اصلی موج شکن آن در سال ۷۸ آغاز شد
اله مراد عفیفی پور افزود: در سال ۹۰ طرح تکمیل ساخت این بندر به همت سازمان بنادر و دریانوردی در قالب بنادر کوچک چندمنظوره و موج شکنهای مردمی در دستور کار قرار گرفت و عملیات ساخت آن در سال ۹۴ با رسیدن مساحت حوضچه این بندر به ۱۱.۵ هکتار به پایان رسید که هم اکنون در فهرست بنادر تحت مالکیت سازمان بنادر قرار دارد.
بندر شیو از بنادر قدیمی هرمزگان است که تا پیش از سال ۹۷ در زمینه تجارت کالاهای ملوانی فعالیت داشته است و در سال گذشته با تامین زیرساختهای لازم در زمینه صادرات غیرنفتی و فعال شدن رویه گمرکی صادرات در آن، حیاتی دوباره در زمینه تجارت رسمی یافته است.
بندر شیو با فاصله ۳۵ کیلومتری از شهر پارسیان و ۱۸۵ کیلومتری از بندر لنگه تا کشور قطر ۱۱۸ مایل دریایی (هر مایل معادل ۱.۸ کیلومتر) فاصله دارد.
از برترین ظرفیتهای شهرستان پارسیان، نزدیکی به کشور قطر است که دارای کمترین مسیر دریایی در هرمزگان به بندر الرویس قطر به شمار میرود و میتواند مورد توجه تجار و بازرگانان در زمینه صادرات کالا قرار گیرد.
انتهای پیام/ز