بررسی‌های تاریخی نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی در انفجار کشتی‌ها سابقه قابل تاملی داشته است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اواخر اریبهشت ماه سال جاری شاهد حادثه انفجار چند نفتکش در بندر فجیره بودیم. علت این حادثه در دست بررسی بود که در اواخر خرداد ماه سال جاری نیز دو نفتکش ژاپنی در آب‌های دریای عمان دچار حادثه شدند.

خبرگزاری‌های خارجی در خصوص انفجار نفتکش‌ها در بندر فجیره نوشتند عربستان سعودی، امارات متحده عربی و نروژ، با همکاری شرکای بین المللی خود در زمینه انفجار تانکر‌ها و نفتکش‌ها در بندر فجیره تحقیق می‌کنند.

بر اساس اعلام مسئولان اماراتی چهار نفتکش مورد هدف قرار گرفته و دست کم سه کشتی در آب‌های اصلی امارات متحده عربی آسیب دیدند.

چه کسانی از انفجار نفتکش‌ها نفع می‌برند؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد ۲ فروند از این چهار کشتی متعلق به عربستان سعودی بوده، یک فروند نروژی بود و چهارمین تانکر نفتی نیز متعلق به امارات است.

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این انفجار‌ها را بر عهده نگرفته است. از سوی دیگر همانطور که گفته شد در اواخر خرداد ماه سال جاری بود که دو نفتکش متعلق به شرکت‌های ژاپنی که از تنگه هرمز خارج شده بودند دچار حادثه شدند.


بیشتر بخوانید: دم خروس ماجرای نفتکش‌ها!


انفجار این دو نفتکش علاوه بر اینکه هزینه بیمه نفتکش‌ها را بالا برد موجب شد تا تیم‌های تحقیقاتی در خصوص علت وقوع این حادثه تشکیل شود.

اگرچه مسئولان برخی از کشور‌های حاشیه خلیج فارس ایران را مقصر این حوادث اعلام کرده اند، اما مسئولان اروپایی این موضوع را رد کردند و گفتند هیچ اسنادی در خصوص اینکه ایران عامل این حوادث باشد وجود ندارد.

از سوی دیگر برخی از تحلیلگران انرژی و امنیتی بین المللی معتقدند این اتفاقات می‌تواند نشان دهند دست داشتن رژیم صهیونیستی در این حوادث باشد.

سابقه صهیونیست‌ها در انفجار کشتی‌ها

بررسی خبرنگار ما نیز نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی در چنین حوادث سابقه قابل توجهی داشته است. این سوابق در خاطرات ماموران امنیتی این رژیم نیز منعکس شده است. به عنوان مثال ویکتور استروفسکی مامور سابق موساد درکتاب خاطرات خود که با عنوان راه نیرنگ منتشر شده به این موضوع اشاره کرده است.

در فصل ۱۶ این کتاب با عنوان رئیس بندر صراحتا اشاره شده است در سال ۱۹۸۵ رژیم صهیونیستی روابط نسبتا خوبی با کشور‌های ساحل جنوبی دریای مدیترانه به جز لیبی داشت. لیبیایی‌ها از نظر نیروی دریایی در مضیقه بودند، اما با این حال تعداد زیادی زیر دریایی متعلق به روسیه را در اختیار داشتند.

آن‌ها از طریق این زیر دریایی‌ها تجهیزات و سلاح و مهمات به فلسطینی‌ها ارسال می‌کردند. به همین دلیل مسئولان اطلاعاتی رژیم صهیونیستی سعی داشتند تا با نفوذ در بنادر متعلق به لیبیایی‌ها اطلاعاتی از این زیر دریایی‌ها بدست آوردند تا مشخص شود که چه مقدار تسلیحات به این بنادر وارد می‌شود و چگونه در اختیار جنبش‌های آزادیبخش فلسطین قرار می‌گیرد.

پس از گذشت چند ماه آن‌ها از طریق افرادی به این بندر نفوذ کرده و توانستند اطلاعاتی در خصوص این زیر دریایی‌ها بدست آوردند.

رژیم صهیونیستی پس از گذشت چند ماه با انجام عملیاتی توانستند ۴ کشتی متعلق به جنبش‌های آزادی بخش فلسطین را که اقدام به انتقال این سلاح‌ها به سرزمین‌های اشغالی می‌کردند از طریق چسباندن مین به بدنه این کشتی‌ها منفجر کنند.

این سوابق نشان می‌دهد صهیونیست‌ها هم انگیزه و هم امکان اجرای عملیات‌های مشابه را در نقاط ملتهب جهان داشته‌اند.

منبع: راه دانا

انتهای پیام/

سابقه صهیونیست‌ها در انفجار کشتی‌ها

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۳ ۱۲ تير ۱۳۹۸
صهیونیستها عامل اکثر شرارتها در کل جهان هستند و این مساله ریشه در افکار فاشیستی آنها دارد . خدا شر این غده سرطانی را سر امت اسلام کم کند.