به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،الهام ایمانیان دبیر اجرایی اولین دوره جشنواره ملی فناوری انرژیهای خورشیدی با اشاره به جزییات برگزاری این جشنواره افزود: فراخوان اولین دوره جشنواره ملی فناوری انرژیهای خورشیدی از اوخر هفته جاری آغاز میشود.
وی با بیان اینکه داوران و تیم اجرایی خوبی برای این جشنواره در نظر گرفته شدند، تصریح کرد: پروفسور قاسمی از آمریکا، نصراللهی از دانشگاه برلین، زندی، مفیدی و خسروی از داوران این جشنواره هستند به همین دلیل سعی کردیم از استادان بین المللی و ملی متخصص استفاده کنیم.
دبیر اجرایی اولین دوره جشنواره ملی فناوری انرژیهای خورشیدی ادامه داد: طبق صحبتهای صورت گرفته مقرر شد، برترین ایدهها و مقالات به دست آمده در اتاق بازرگانی ایران با سرمایه گذار لینک و تجاری سازی انجام شود.
وی کارگاههای آموزشی، تجلیل از برگزیدگان برتر و برگزاری نمایشگاه را از جمله برنامههای این جشنواره برشمرد.
ایمانیان با اشاره به تفاوت دانشگاه فنی و حرفهای با دانشگاههای نظری اظهار داشت: در دانشگاه فنی و حرفهای هدف به تنهایی تولید علم نیست بلکه هدف آن ترکیب آموزشهای فنی و مهارتی با پژوهشهای کاربردی است که خروجی آن سبب علم و دانایی، دارایی و ثروت و اشتغالزایی است.
وی اضافه کرد: در دنیا روی اهدافی که دانشگاههای فنی و حرفهای دارند سرمایه گذاری شده است که به تازگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت آموزش و پرورش بر روی این بحث کار کرده است.
دبیر اجرایی اولین دوره جشنواره ملی فناوری انرژیهای خورشیدی بیان کرد: ما به دنبال این هستیم که رشتههای جدید و آمایش منطقهای و سرزمینی که نیاز و ضرورت آینده است را ایجاد کنیم، همچنین بتوانیم در راستای اشتغال و کارآفرینی گامی برداریم.
وی بیان کرد: انرژیهای تجدید پذیر در کشور گسترش پیدا نکرده و کارآمدی، تولید، تکمیل، نگهداری و تعمیر این انرژی وجود ندارد به همین دلیل به دنبال آن هستیم که این رشته را تکمیل کنیم.
ایمانیان خاطرنشان کرد: سال آینده تعدادی از دانشگاههای فنی حرفهای کشور رشتههای انرژی تجدیدپذیر را به صورت تکنسین ماهر وارد میکنند.
ایمانیان ادامه داد: در ۲ سال اخیر فعالیتها را آغاز شد و توانستیم در موضوعهای آب شیرین کنهای خورشیدی، کلکتورها، چادر و کولههای خورشیدی و درخت خورشیدی در قالب طرحهایی در دانشگاه ها، مسابقات امیرکبیر تهران، دانشگاه تهران و نمایشگاه بین المللی انرژیهای خورشیدی شرکت کنیم و در این راستا موفقیتهای چشمگیری را شاهد بودیم.
وی گفت: به همین دلیل ضروری بود که در ادامه راهبرد، تقویت و تایید برنامه ریزیهای گذشته جشنوارهای را برگزار کنیم که در چهار حوزه از جمله ایده و اختراع، مقالات محصول محور، معماریهای خورشیدی و کارآفرینان حوزه خورشیدی برگزار و اجرایی شود.
انتهای پیام/م