به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مدتی است که نام نتفلیکس را در ابتدا بیشتر فیلمهایی که به تازگی ساخته شدهاند میبینیم. این سرویس پخش ویدئو توانسته است با تولید فیلمها و سریالهای زیاد که بعضی از آنها نیز بسیار طرفدار دارند، محبوبیت زیادی کسب کند. اما مثل این که استراتژی این شرکت باب میل توسعه دهندگان سرویس اپل تیوی - Apple TV نیست.
ادی کیو معاون ارشد بخش خدمات و نرم افزار اینترنتی اپل در مصاحبهای با یکی از خبرگزاریهای فناوری اعلام کرد در سرویس اپل تیوی برخلاف بعضی رقبای آن مانند نتفلیکس کیفیت به کمیت ارجعیت دارد. البته وی در ادامه گفت روش نتفلیکس مشکلی ندارد اما با استراتژی اپل تیوی تفاوت دارد. وی تاکید کرد که در این سرویس کیفیت محتوای تولید شده به مراتب مهمتر از تعداد آن است.
شرکت اپل با توسعه سرویس اپل تیوی قدم در راهی گذاشت که رقبای بسیار قدرتمندی مانند نتفلیکس و آمازون در آن هستند و تا کنون طرفداران بسیاری را به خود جلب کردهاند. البته مدیران اپل معتقدند این اولین باری نیست که برای رسیدن به جایگاه بهترین در بین رقبایی تلاش میکنند که سالها در آن مسیر پیش میرفتهاند. مسئولان این شرکت باور دارند برای بهترین بودن نیازی به اول بودن نیست.
بیشتر بخوانید: تامین کنندگان اپل آماده تولید آیپد و ایرپادهای جدید این شرکت
ادی کیو صادقانه اعتراف کرد که اپل در این زمینه بیتجربه است اما از تلاش برای بهترین شدن دست نمیکشد. این شرکت برای رسیدن به جایی که باور دارد برای آن است در تلاش است و برای این کار بهترینهای سینمای هالیوود را استخدام کرده است. البته پیشتر گفته میشد که اپل در حال آماده سازی شرایطی برای تولید حدود 6 فیلم در سال با توانایی عرض اندام در مسابقههای جهانی از جمله اسکار است. در این راستا نمایندههایی از این شرکت با کارگردانان و دیگر عوامل سرشناس مذاکره میکنند. مبلغی که اپل برای سرمایهگذاری برای هر فیلم در نظر دارد بین 5 تا 30 میلیون دلار است.
البته نکته قابل اهمیت در سخنرانی وی این است که او در حال مقایسه حوزه سخت افزار با سرویس پخش متحوا است. این مقایسه از اساس دچار مشکل است زیرا در حوزه تلفن همراه یکی از اصلیترین دلایل استفاده کاربران از دستگاههای آیاواس کارایی بینظیر و محیط بسته محصولات این شرکت است. اما در سرویسهای پخش فیلم این اتفاق زیاد عملی به نظر نمیرسد زیرا انحصاری کار کردن در این بخش به نوعی عیب است و مزیت حساب نمیشود.
انتهای پیام/