فرج الله طالبی مدیر کل دفتر همکاریهای بینالمللی دانشگاه فنی و حرفهای در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره همکاریهای دانشگاه فنی و حرفهای با دانشگاه سوربن فرانسه اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفهای در راستای افزایش همکاریها در صنعت خودروسازی تفاهم نامهای را با دانشگاه کشور فرانسه به امضا رسانده است.
مدیر کل دفتر همکاریهای بینالمللی دانشگاه فنی و حرفهای ادامه داد: بیشتر صنایع خودروسازی ایران متعلق به کشور فرانسه است و بسیاری از شرکتهای فرانسوی در سالهای مختلف در ایران حضور داشتند، در همین راستا تربیت نیروی مهارتی که در حوزه خودروسازی فعال باشد از جمله برنامههای ماست.
وی درباره محورهای همکاری با کشور فرانسه بیان کرد: ما میخواهم در چند بخش مکانیک خودرو، برق خودرو، گیربکس خودرو و اتومبیلهای هیبریدی وارد عمل شویم و همکاری ها را با طرف فرانسوی ادامه دهیم.
طالبی اظهار کرد: در حال حاضر پیش برد فعالیتها از سوی وزارت علوم و رابط دانشگاه سوربن عملیاتی شده است و تفاهمنامههایی به امضا رسیده است.
مدیر کل دفتر همکاریهای بینالمللی دانشگاه فنی و حرفهای با بیان اینکه تنوع رشتهای و تخصصی بودن دانشگاه فنی و حرفهای مورد توجه طرف فرانسوی قرار گرفته است، گفت: ما میتوانیم با همکاری طرف فرانسوی برای تعمیر و طراحی خودرو نیرو تربیت کنیم.
وی ادامه داد: از جمله محورهای همکاری ما توانمندسازی اساتید است به گونهای که طرف فرانسوی میتواند وارد ایران شود و در دورههای کوتاه مدت که برای توانمندسازی برگزار میشود، شرکت کند.
طالبی با اشاره به نقش طرف فرانسوی در قرارداد گفت: قرار شده است تا طرف فرانسوی برای تجهیز آزمایشگاههای ما وارد عمل شود و ما میخواهیم از توان متخصصان فرانسوی در راستای بسط و گسترش برنامهها کمک بگیریم.
مدیر کل دفتر همکاریهای بینالمللی دانشگاه فنی و حرفهای تصریح کرد: طرف فرانسوی از شرایط تحریمی ایران با خبر بود و قرار شد که بتوانیم از حمایتهای بین المللی اتحادیه اروپا برای افزایش توان خودروسازی ایران بهره ببریم.
وی ادامه داد: مبلغ ۶۰ هزار یورو در طرح اراسموس پلاس که برنامه بورس آموزشی تحت حمایت اتحادیه اروپا است با هدف سازمان دهی تبادل دانشجو بین دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی اروپا و سایر نقاط جهان راه اندازی شده.
طالبی با بیان اینکه دفتر همکاریهای مشترک در ۲ کشور تاسیس میشود، گفت: نشستهای تخصصی با معاونان و مدیران دانشگاهی داشتهایم و سرفصل و دوره جدید برای تربیت دانشجو ایجاد میشوند، ما برای تجهیز آزمایشگاههای خود نیاز به کمک مالی طرف فرانسوی داریم که قرار است تجهیزات را فراهم کند.
مدیر کل دفتر همکاریهای بینالمللی دانشگاه فنی و حرفهای یادآوری کرد: نمونه همکاری مشترک با کشورهای خارجی توسط ایران و آلمان پیش رفت و طرف فرانسوی از این تجربه استقبال داشت، امیدواریم به کمک این همکاریهای مشترک گامهای موثری در راستای اعتلای آموزش های فنی و حرفه ای و اشتغال جوانان برداشته شود.
انتهای پیام/