به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در همایش سالروز مبارزه با مواد مخدر که در سالن سینما هلال زاهدان برگزار شد، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در راه مبارزه با مواد مخدر قریب به چهار هزار شهید تقدیم نظام و انقلاب کرده که ۷۷۰ شهید آن متعلق به سیستان و بلوچستان هستند.
وی گفت: همچنین ۱۲ هزار و ۵۰۰ جانباز در کشور داریم که ۲ هزار و ۴۰۰ نفر متعلق به سیستان و بلوچستان هستند.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: از زمان ورورد آمریکاییها به افغانستان که شعارشان مبارزه با مواد مخدر و تروریسم بود، شاهد افزایش مواد مخدر در این کشور هستیم تا جایی که هم اینک بیش از ۱۲ هزار تن تولید مواد مخدر در این کشور تولید میشود.
وی بیان کرد: همه ملت ایران آگاهند که آمریکاییها قابل اعتماد نبوده و هیچ مرزی برای خود قائل نیستند و صاحبان زر و زور همواره به دنبال منافع خود هستند.
موهبتی با اشاره به اینکه مواد مخدر صنعتی آسیبهای زیادی به جوانان وارد میکند که نیازمند مقابله و مبارزه جدی است، افزود: باید در این زمینه فرهنگ سازی شود، زیرا مواد مخدر باعث بدبختی و نگرانی جوامع انسانی میشود.
وی ادامه داد: امسال تمام تلاش خود را بکار میگیریم تا با همکاری سایر دستگاهها در برخورد جدی مبارزه با مواد مخدر و بحث اجتماعی شدن آن گامهای اساسی برداشته شود.
استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در این زمینه سمنها و تشکلها نقش اساسی و مهمی دارند تا با فرهنگ سازی گامهای مهمی در راه مبارزه با مواد مخدر برداریم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان نیز در این همایش گفت: امروز رهبر معظم انقلاب شخصا در حوزه آسیبهای اجتماعی ورود کردند و پنج آسیب اولویت دار توسط ایشان اعلام شده که یکی از مهمترین کلید واژه آسیبهای اجتماعی بحث مبارزه با مواد مخدر است.
علی زندی اظهار داشت: استکبار جهانی و در رأس آن ایالات متحده آمریکا که سردمدار و به اصطلاح منادی آزادی بودند بعد از ورود به افغانستان جز فقر، پوچی و نیستی چیز دیگری به ارمغان نیاوردند و آمار دفتر سازمان ملل حکایت از رشد چند صد برابری کاشت و داشت مواد مخدر در این کشور را دارد.
وی افزود: سیستان و بلوچستان با وجود بیش از هزار و ۱۰۰ کیلومتر مرز خاکی با کشورهای افغانستان و پاکستان و بیش از ۳۰۰ کیلومتر مرز آبی با دریای عمان شاهد حمل و نقل، نگهداری و گاهی ترانزیت مواد مخدر است که با وجود مرزبانان و نیروهای انتظامی غیور و جان برکف هم اینک از امنیت خوبی برخوردار است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان بیان کرد: همه باید بدانند امروز مافیای مواد مخدر نسل پویای جامعه را هدف قرار داده که باید با هوشیاری تمام با آنان مقابله کرد.
وی با اشاره به اینکه مبارزه با مواد مخدر از حوزه یک دستگاه و ارگان خارج است، گفت: باید در بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر تمامی ارگان ها، بسیج و سپاه، سمن ها، ائمه جمعه و جماعات، تریبون داران و ... همکاری کنند تا فرهنگ سازی در این زمینه انجام شود.
انتهای پیام/ع