به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه ، روشنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: از لحاظ نیروی انسانی گروه گوش حلق و بینی دانشگاه یکی از قدیمی ترین و مجربترین گروههاست و امکاناتی که برای راه اندازی این بخش در نظرگرفته شده شامل فضاهای آموزشی ، درمانی وتجهیزات جراحی کاشت حلزون (ABR ، NSK ، میکرسکوپ و ...) میباشد
وی گفت:راه اندازی بخش کاشت حلزون نیاز مردم وخواست مسئولین به ویژه رییس دانشگاه میباشد و دراین راستا تمام اقدامات لازم انجام شده است.
رضایی مسئول راه اندازی کاشت حلزون درکرمانشاه گفت: کرمانشاه از لحاظ قدمت ، تاریخ برجسته ای دارد و مرکز غرب کشور به لحاظ موقعیت مکانی است که بیماران بسیاری از استانهای همجوار برای درمان به کرمانشاه مراجعه میکنند.
وی ادامه داد:سالانه ۸۴ نفر در غرب کشور نیاز به کاشت حلزون دارند و این تعداد در کرمانشاه ۲۹ نفر میباشد واین نشان دهنده لزوم راه اندازی این بخش در کرمانشاست.
وی گفت:بسیاری از بیمارانی که به کاشت حلزون نیاز دارند یا باید به تهران و یا استانهای دیگر مراجعه کنند و مدت طولانی در لیست انتظار بمانند که این موضوع بیماران ناشنوای استان را بامشکل مواجه کرده است.
متصدی مدیر گروه آموزشی گوش و حلق و بینی دانشگاه تهران افزود:کاشت حلزون بیش از ۲۵ سال است که در ایران راه اندازی شده و تجربه ی بسیارموفقی میباشدکاشت حلزون یک کارتیمی است و تا آخر عمر بیمار ، گروه کاشت درگیر این موضوع هستند.
وی بیان کرد:خدمت به همه ی مردم به ویژه غرب کشور افتخار بزرگی است وهمدلی و اراده ای که در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای این موضوع وجود دارد قابل تقدیراست.
انتهای پیام/ز