رئیس دانشگاه شریف در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
رئیس دانشگاه شریف در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
محمود فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف در گفتوگو با خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین رتبه بندی جهانی دانشگاهی که هفته گذشته منتشر شد و درباره رتبه این دانشگاه اظهار کرد: بر اساس رتبه بندی QS دانشگاه شریف در سال ۲۰۲۰ موفق به کسب رتبه ۴۰۷ جهان شد.
وی ادامه داد: بر اساس این آمار
دانشگاه صنعتی شریف رتبه نخست کشور را از آن خود کرد و البته رتبه جهانی ما نسبت به سالهای گذشته با رشد قابل ملاحظهای رو به رو بوده است.
فتوحی درباره بهبود رتبه دانشگاه صنعتی شریف گفت: سال ۲۰۱۸ دانشگاه شریف رتبه ۴۷۹ جهان را کسب کرد در سال ۲۰۱۹ رتبه ما به ۴۳۲ رسید و امسال هم که همانطور که گفتم مقام ۴۰۷ جهان را به دست آوردیم.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه برای رتبه بندی دانشگاهها معیارهای مختلفی وجود دارد اظهار کرد: از لحاظ سیستم آموزشی، پژوهشی، شهرت علمی و نظر کارفرمایانان درباره فارغ التحصیلان هر یک از دانشگاهها مورد ارزیابی قرار میگیرند.
وی با اشاره به معیار آموزشی گفت: در این معیار تعداد دانشجویان خارجی، نسبت استاد به دانشجو، دورههای جدید آموزشی میان رشتهای مورد بحث و بررسی قرار میگیرند.
رتبه ۳۸ دانشگاه شریف از لحاظ ارجاعات به مقالات علمی
فتوحی درباره معیار پژوهشی بیان کرد: در این معیار مقالات کیفی که دانشگاه آنها را منتشر کرده و ارجاعاتی که به مقالات دانشگاه شده است اهمیت بسزایی دارد. سال ۲۰۱۹ رتبه ما از لحاظ تعداد ارجاعات مقالات به اعضای هیئت علمی ۴۸ بود که خوشبختانه امسال و بر اساس رتبه بندی ۲۰۲۰ به مقام ۳۸ جهان رسیدهایم.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف با بریان اینکه کار آفرینی و اشتغال زایی از جمله مهمترین معیارهای رتبه بندی دانشگاهها است گفت: میزان اشتغال به کار فارغ التحصیلان دانشگاهی و نظر کارفرمایان درباره آنها موضوع مهمی است که سبب میشود رتبه دانشگاه از لحاظ جهانی بالا برود.
وی ادامه داد: با توجه به نیروی انسانی خوب و دانشجویان و اساتید خبره توانستهایم از نظر نسبی قدمهای خوبی را برداریم و تاکید کردیم که در سال جدید مقالاتمان همگی از لحاظ کیفیت رشد داشته باشند و در برترین مجلات علمی جهان منتشر شوند.
رشتههای دانشگاه شریف درجمع برترینهای جهان
فتوحی با اشاره به رتبه رشتههای دانشگاهی گفت: هر ساله پس از آن که رتبه بدی دانشگاهها اعلام میشود رتبه رشتهها هم به تفکیک اعلام میشوند که البته هنوز این رتبه بندی اطلاع رسانی نشده است، اما در سال گذشته ۹ رشته دانشگاه صنعتی شریف مقامهای نخست را کسب کردهاند و به طور قطع امسال تعداد این رشتهها بیشتر میشود.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف تصریح کرد: از لحاظ شهرت کارفرمایان دانشگاه صنعتی شریف نسبت به سال گذشته با رشد ۱۳۴ پلهای مواجه شد و این موضوع برای دانشگاه اهمیت بسیاری دارد و امیدوار هستیم که در سال آینده هم بتوانیم این پیشرفت علمی را ادامه دهیم.
انتهای پیام/