محمود صادقی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتوگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به نشست امروز عصر این کمیسیون گفت: موضوع نظارت آموزش و پرورش بر مراکز آموزشی خارج از این وزارتخانه با حضور خانم حکیم زاده مورد بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به تدوین طرحی از سوی مرکز پژوهشهای مجلس درباره آموزشگاههای دایر در کشور اظهار کرد: حدود ۱۲ گونه آموزشگاه تحت عنوان مدرسه در کشور وجود دارد مانند مدرسه طبیعت زیر نظر سازمان حفاظت محیط زیست، مدرسه فوتبال، آموزشگاههای فنی و حرفهای و ... که باید تمامی این آموزشگاهها با مجوز سازمانهای مربوطه احداث شود.
صادقی تاکید کرد: موضوع اصلی این جلسه بیشتر بر روی مدارس طبیعت بود که چند سال پیش زیر نظر سازمان محیط زیست احداث شده، اما مجوزهای لازم را برای راهاندازی نداشته و اخیرا بر اساس گزارشهای ارائه شده در این مدرسه اقدامات خلاف موازین شرعی صورت گرفته است که در حال حاضر این مدارس تعطیل شدهاند و باید برای ادامه کار مجوزهای لازم را اخذ کنند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات افزود: همچنین مدارسی در برخی شهرها مانند مشهد با عنوان مدارس مسجد محور احداث شده یعنی مدارسی در کنار مسجد بدون نظارت کافی تاسیس شده و بر اساس گزارشهای ارائه شده این مکانها تبدیل به محلی برای آموزشهای افراطی گری تبدیل شدهاند و میتوان نسبت به آنها احساس خطر کرد.
صادقی بیان کرد: بر اساس قانون مدارسی که دارای مقاطع ابتدایی، متوسطه و دبیرستان هستند باید با مجوز آموزش و پرورش باشند، اما سایر موارد مانند مدرسه طبیعت یا آموزشگاههای هنری و فنی و حرفهای باید مجوزهای لازم را از وزارتخانه و مسئولان مربوطه دریافت کند.
وی در ادامه با اشاره به بررسی طرح انتزاع وزارت ورزش و جوانان در این نشست هم گفت: این موضوع با حضور رئیس سازمان ملی جوانان بررسی شد و با توجه به اینکه هفته گذشته مجلس قانون مربوط به وزارت ورزش و جوانان را مصوب کرده امروز نمایندگان نسبت به این طرح اخطاری با استناد به اصول ۷۵، ۱۲۶ و ۱۱۰ را گرفتند، زیرا این انتزاع و توسعه تشکیلاتی بار مالی دارد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات بیان کرد: بر این اساس با توجه به موافقت دولت با اصل تفکیک وزارت ورزش و جوانان اعضای کمیسیون با رد طرح انتزاع این وزارتخانه از دولت خواستند که لایحهای در این مورد به مجلس ارائه کند.
انتهای پیام/