به گزارش خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس زارعی هنزکی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در مراسم چالش مفهوم بینا رشتهای در آموزش و پژوهش که در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: یکی از موضوعات جذاب و در عین حال یکی از مهم ترین چالشهای پیش روی کشور بحث انقلاب صنعتی چهارم است، انقلابی که بر پایه
فناوری دیجیتال استوار است و به لحاظ مقیاس و دامنه پیچیدگی بسیار متفاوت تر از آن چیزی است که بشریت به واسطه انقلابهای صنعتی پیشین تجربه کرده است.
وی با اشاره به اینکه انقلاب صنعتی چهارم از نگاه مکانیکی به دیجیتال حرکت میکند، گفت: در بحث دیجیتال شبکه فناوری در دانشگاه شکل گرفته و بین تمام دانشگاهها توسعه داشته است؛ ما باید بتوانیم همکاری خود را بین دانشگاههای دنیا افزایش دهیم چرا که باعث پیشرفت کشور خواهد شد.
تلاش دانشگاه تهران برای تبدیل علم دانشجویان به ثروت
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه دانشگاهها باید در مسیر کسب و کار و به سمت ثروت در حرکت باشند، گفت: خوشبختانه دانشگاه تهران با برنامه ریزیهای که داشته است توانسته در مسیر کسب و کار حرکت کند و سعی کرده دانش دانشجویان را به ثروت تبدیل کند.
وی با بیان اینکه پارکهای علم و فناوری در ایران ارتباط دهنده دولت، دانشگاه و صنعت هستند، اظهار کرد: پارکهای علم و فناوری در مسیر اقتصاد دانشبنیان هستند و در اقتصاد دانشبنیان، تولید ملی و کاهش وابستگی اقتصادی به نفت دنبال میشود.
باید با تولید علم به دنبال حل مشکلات باشیم
زارعی گفت: ما باید با تولید علم به دنبال حل مشکلات باشیم؛ دانشجویان باید به دنبال کسب و کار باشند و به همین دلیل یکی از برنامههای ما تبدیل دانشگاهها به دانشگاه کار آفرین است؛، پارکهای علم و فناوری به همین دلیل تاسیس شده اند که میتوانند در مسیر صنعت و توسعه کشور حرکت کنند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: دانشگاه نسل اول، دانشگاههای آموزش محور هستند، که تا دهه اول انقلاب ادامه دارند و به نام دانشگاههای آموزش محور یا دانشگاههای آموزشی شناخته میشوند که هدف آن، ارائه آموزش و صدور مدرک تحصیلی برای توسعه کشور فقط به تربیت نیروهای مجرب آموزش دیده پرداخته که این از محورهای اصلی دانشگاه نسل اول بوده است.
زارعی بر ضرورت توجه به نقش استارتآپها اشاره کرد و گفت: برگزاری استارتآپها میتواند در توسعه تکنولوژیهای جدید که یادگیری الکترونیکی است، تاثیرگذار باشد.
وی یادآوری کرد: توسعه قطبهای علمی دانشگاه و رشد شرکتهای دانش بنیان از جمله برنامههای آتی ما بهشمار میرود.
انتهای پیام/