مسلمی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
مسلمی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
احمد مسلمی رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با تاکید بر لزوم توجه به
تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی بیمارستانها به ویژه در شرایط تحریم اظهار کرد: موضوعی که وزارت بهداشت در شرایط کنونی کشور باید به آن توجه داشته باشد تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی است.
وی با اشاره به ارزش سرمایهای تجهیزات پزشکی موجود در بیمارستانهای کشور گفت: بر اساس اعلام رسمی وزارت بهداشت ارزش سرمایهای دستگاههای تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی کشور ۳۰ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان است.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور ادامه داد: این حجم بالا سرمایه نیازمند یک شبکه و ساختار قوی است تا مهندسان و کارشناسان تجهیزات پزشکی نگهداری این حجم سرمایه تجهیزات پزشکی بیمارستانها را مدیریت کنند.
مسلمی تاکید کرد: در شرایط تحریم که واردات برخی تجهیزات پزشکی که در داخل کشور تولید نمیشود با چالش مواجه شده توجه به نگهداری و تعمیر تجهیزات پزشکی بسیار حائز اهمیت است.
نگهداری تجهیزات پزشکی اولویت قرارگاه دارو و تجهیزات پزشکی شود
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور تصریح کرد: نگهداری تجهیزات پزشکی باید یکی از اولویتهای اصلی قرارگاه تامین دارو و تجهیزات پزشکی تلقی شود و برای آن بودجه و امکانات خاصی تخصیص دهند.
مسلمی بیان کرد: ما آماده هستیم نیروی انسانی مورد نیاز وزارت بهداشت در حوزه تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی و کنترل کیفیت را برای وزارت بهداشت تامین کنیم.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور با بیان اینکه نیازمند نگاه جدیدی در حوزه تجهیزات پزشکی در بیمارستانها هستیم، گفت: نگاه روسای بیمارستانها در حوزه تجهیزات پزشکی تخصصی نیست و روسا و مدیران مراکز درمانی آنگونه که به بحث IT اهمیت میدهند به بحث تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی توجهی نمیکنند.
مسلمی ادامه داد: باید در هر بیمارستان بخش مهندسی پزشکی و مدیریت تجهیزات پزشکی و نرم افزار نگهداشت تجهیزات پزشکی داشته باشیم و نیروی کافی در این حوزه استخدام کنیم تا این حجم کلان سرمایه تجهیزات پزشکی از بین نرود.
یک تکنسین تجهیزات پزشکی به ازای هر ۱۰۰ تخت بیمارستانی
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور با اشاره به تعداد کارشناسان تجهیزات پزشکی مورد نیاز در بیمارستانهای کشور گفت: بنابر سند رسمی وزارت بهداشت به ازای هر ۱۰۰ تخت بیمارستانی باید یک تکنسین تجهیزات پزشکی داشته باشیم که با توجه به آمار تختهای بیمارستانی کل کشور باید حدود ۲ هزار و ۴۰۰ کارشناس تجهیزات پزشکی در بیمارستانها فعالیت کنند.
وی افزود: متاسفانه آمار نیروهای تجهیزات پزشکی در بیمارستانهای کشور به یک هزار نفر نیز نمیرسد و به دلیل آنکه کمبود نیروی متخصصص در بخش تجهیزات پزشکی بر خلاف پرستار و جراح ملموس نیست و به همین دلیل به آن کمتر توجه میشود.
انتهای پیام/