گردشگران می‌توانند در سفر به دره شهر از سنگی که به مدت نامشخصی معلق مانده، بازدید کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر مسیرتان به شهرستان دره‌شهر افتاده باشد، حتما می‌دانید که یکی از بخش‌های این شهرستان که در استان ایلام قرار گرفته، با نام ماژین شناخته می‌شود. بخش ماژین شهرستان دره‌شهر از ۲ دهستان با نام‌های دهستان کولکنی و دهستان ماژین تشکیل شده است.

گرز لنگر و جاذبه‌های گردشگری آن به روایت تصاویر/سنگی که معلق است

گرز لنگر یکی از روستا‌های دهستان کولکنی است. این روستا از نظر طبیعی ویژگی‌های قابل توجهی دارد که برای گردشگران داخلی و خارجی جذابیت دارد. یکی از این جاذبه‌ها سنگ معلق است. این قطعه سنگ به گونه‌ای به شکل معلق روی یک سطح مقطع بسیار کوچک قرار گرفته که حتی اگر رویش بپرید هم حرکتی نمی‌کند!

گرز لنگر و جاذبه‌های گردشگری آن به روایت تصاویر/سنگی که معلق است

باید گفت اگرچه زمان دقیق حضور این سنگ به این شکل مشخص نیست، اما ساکنین محلی تخمین می‌زنند از حداقل ۱۵۰ سال پیش در این وضعیت قرار دارد.

گرز لنگر و جاذبه‌های گردشگری آن به روایت تصاویر/سنگی که معلق است

شایان ذکر است؛ نمونه مشابه سنگ معلق روستای گرز لنگر را می‌توان در بالای تپه ای در منطقه یانگون میانمار دید. این نمونه که در قامت یک معبد در کناره کوه کیا اکتیو قرار گرفته، با نام صخره طلایی یا پاگودا کیا اکتیو شناخته می‌شود. صخره طلایی با ورقه‌های زرین آراسته شده و اگرچه مدت طولانی از ساختش می‌گذرد؛ اما هنوز پابرجاست.

گرز لنگر و جاذبه‌های گردشگری آن به روایت تصاویر/سنگی که معلق است

از سنگ معلق و شرایط عجیبش که بگذریم، بهتر است به سایر جاذبه‌های گردشگری روستای گرز لنگر نیز نیم‌نگاهی داشته باشیم. یکی از این جاذبه‌ها مسیر دسترسی به روستاست. این مسیر گردشگران را از پل گاومیشان و از کنار روستای مهتابی به دل جنگل‌های بلوط می‌کشاند و سپس با ارتفاع گرفتن روی یکی از خط الراس‌های رشته کوه‌های کبیرکوه به مقصد می‌رساند. در اصل آنچه در این مسیر دیده می‌شود، انسان را تا اندازه زیادی به طبیعت نزدیک می‌کند و همانطور که می‌دانیم انسان به صورت ذاتی تمایل به نزدیکی هر چه بیشتر به طبیعت دارد. البته در دهه‌های اخیر این تمایل با ماشینی‌تر شدن زندگی بشر، پررنگ‌تر از گذشته شده است.

پیشنهاد ما این است که در مسیر رسیدن به روستای گرز لنگر به طبیعت احترام بگذارید و زباله‌های خود را در دلش رها نکنید؛ زیرا در نهایت ضرر رهاسازی زباله در دل طبیعت و بی‌احترامی به محیط زیست به خودمان می‌رسد.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بهروززرین جویی الوار
۲۱:۵۷ ۱۲ مهر ۱۳۹۸
چه جالب
آخرین اخبار