به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،محمدهادی طهرانی مقدم اظهار داشت: خانه مطبوعات یک تشکیلات فرهنگی، صنفی، غیردولتی و غیرانتفاعی است که یکی از وظایف اصلی آن حمایت از نشریات، مطبوعات و اصحاب رسانه به جهت تقویت سطح کیفی و کمی آنها است.
مدیرعامل خانه مطبوعات استان سیستان و بلوچستان گفت: در مجموع در استان سیستان و بلوچستان ۹۵ نشریه وجود دارد که از این تعداد ۵۴ نشریه چاپی و ۴۱ نشریه الکترونیک هستند همچنین از نظر ترکیب جنسیتی ۶۸ نفر از برادران و ۲۷ نفر از خواهران دارای مجوز این نشریات هستند.
وی یکی از برنامههای اصلی خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان را آموزش برای حمایت از مطبوعات عنوان کرد و افزود: متاسفانه مشکلات رسانهها مشکلاتی مبتلابه است که دامن تمام نشریات سطح کشور را گرفته که از جمله آنها میتوان به هزینههای کاغذ، چاپ، فیلم و ... اشاره کرد، مشکلاتی که برای انتشار یک نشریه در حوزه نشریات مکتوب و در حوزه نشر الکترونیک فضای میزبانی و هاستینگهایی که با افزایش نرخ دلار باعث مشکلاتی شده و سبب شده حیات نشریات استان به خطر بیفتد.
طهرانیمقدم با بیان اینکه خانه مطبوعات استان برای حمایت از نشریات ابتدا باید سطح کیفی و تخصصی اصحاب رسانه را بالا ببرد، تصریح کرد: از دورهای که هیئت مدیره جدید منصوب شد چندین برنامه آموزشی برای اصحاب رسانه استان اجرا شده و همچنین چند فعالیت برای کمک و تجهیز دفاتر نشریات انجام شده است.
این فعال عرصه رسانه از برنامهریزی برای برگزاری اردوهای سیاحتی، زیارتی و آموزشی در خارج استان به عنوان دیگر برنامه خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان نام برد و اضافه کرد: در حال حاضر هیچ حمایتی از سوی دستگاههای اجرایی و دولتی از نشریات و اصحاب رسانه سیستان و بلوچستان نمیشود.
مدیرعامل خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان یک استان صنعتی نیست؛ در واقع اکثر رسانههای استان برای تامین هزینههای جاری خود ماندهاند که در این میان افزایش هزینههای چاپ و کاغذ نیز مزید بر علت شده تا به صورت فصلی شاهد عدم فعالیت نشریات و ماده ۱۶ شدن آنها شویم.
انتهای پیام/گ