مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۴ هزار تن انبه از سطح باغات جنوب این استان برداشت و روانه بازار مصرف شد.

کشاورزان سیستان و بلوچستان ۱۴ هزار تن انبه تولید کردندبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،اردشیر شهرکی با بیان اینکه برداشت انبه از اردیبهشت آغاز و در خرداد به پایان رسید، اظهار داشت: هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه استان به کشت انبه اختصاص دارد که هزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.

وی افزود: شهرستان‌های سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در سیستان و بلوچستان محسوب می‌شوند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می‌شود.

وی بیان کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامین‌های A، B و C، کربوهیدرات ها، اسید‌های چرب، پروتئین‌ها، اسید‌های عالی و مواد معدنی است.

انتهای پیام/گ

تولید انبه در سیستان وبلوچستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.