وی ادامه داد: دانش آموز دختر دوره ابتدایی ما باید بتواند در فضایی محرم سازی شده فعالیتهای ورزشی نظیر ژیمناستیک انجام دهد و در همین زمینه در مدارس به سالنهای بزرگ و بسیار بلند نیاز نداریم بلکه سالنهایی در 200 متری مدارس نیز برای رفع نیاز مناسب است.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: اکنون کمربند شانهای دانش آموزان ضعیف است و بعد از سرماخوردگی، آرتروز گردن دومین مشکلی است که در کمین جامعه قرار داد.
وی تاکید کرد: اگر دانش آموز ما از سواد خواندن و نوشتن باز بماند و حتی اگر 6 سال از تحصیل دور باشد باز هم قابلیت جبران دارد اما اگر از کودکی 6 سال فعالیت حرکتی سلب شود ناتوانی حرکتی به بار میآید و دیگر فرد نمیتواند فعالیت حرکتی مناسب داشته باشد.
حمیدی ادامه داد: انس با حرکت در کودکی شکل میگیرد و فعالیتهای بنیادین ورزشی هم باید در این سنین باشد در غیر این صورت فرد جز با مراجعه به پزشک و اصرار بر فعالیت نمیتواند تحرک داشته باشد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نشاط و شادابی که همواره از آن یاد میشود باید از طریق ورزش شکل گیرد، گفت: اگر در این مسیر بیراهه رویم نمیتوانیم به آنچه برای آینده در نظر گرفتیم دست یابیم. مهارتهای ورزشی باید در مدرسه تمرین شود و امروزه در مدارس پیشرفته دنیا میبینیم که در کنار تعلیم و تربیت هر روز دانش آموزان ورزش میکنند.
انتهای پیام/