محمدرضا خواجه، نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان، گفت: باید نانوایان را در انتخاب نوع
آرد آزاد بگذاریم چراکه آزادسازی، ایجاد رقابت سالم میان
نانوایان و به تبع آن تولید نانهای مرغوبتر را به دنبال دارد که این تضمینکننده سلامت جامعه است.
وی ادامه داد: میان حذف سوبسید و کاهش ضایعات نان رابطه مستقیم وجود دارد اگر باید اصل ۴۴ قانون اساسی در صنعت مهم و استراتژیک آرد و نان کشور اجرایی شود، بدون شک پیشرفت خوبی در این زمینه حاصل میشود.
نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات استان اصفهان ادامه داد: با عمل به اصل ۴۴ قانون اساسی، علاوه بر افزایش رقابت میان بنگاههای اقتصادی، افزایش اشتغالزایی، توانمندسازی بخش خصوصی و حذف تدریجی سوبسید، میتوان اقتصاد را در این زمینه تقویت کرد و علاوه بر تولید محصول منطبق بر استانداردهای بین المللی، تا حد زیادی از ایجاد ضایعات و اسراف جلوگیری کرد.
انتهای پیام/ی
نانوایان را در انتخاب آرد آزاد بگذاریم